Субота, 27.04.2024, 13:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Результати місцевих виборів. Скала-Подільська громада - 2015. Оновлюється
16:14
Результати місцевих виборів. Скала-Подільська громада - 2015. Оновлюється

 

Кількість жителів Скала-Подільської громади - 9660 осіб

Кількість виборців по Скала-Подільській громаді - 7771 особа

Кількість виборців, які взяли участь в голосуванні - 4142 особи (53,3%)

Повідомлення про результати виборів селищного голови

№ п/п Кандидат на посаду селищного голови Кількість голосів
 1   Дубчак Ірина Володимирівна 528
2   Кравчишин Ігор Ярославович 1039
3   Мирончук Віктор Павлович 1169
4   Черепій Любомир Йосифович 737
5   Шашкін Володимир Анатолійович 553

Результати виборів депутатів Скала-Подільської об'єднаної територіальної громади

№ округу Прізвище, ім'я та по-батькові
1   Ружицький Андрій Євгенійович
2   Баландюк Ірина Йосипівна
3   Шипітко Іван Петрович
4   Баландюк Валерій Антонович
5   Лагазюк Наталія Василівна 
6   Степований Володимир Михайлович
7   Вараниця Мирослав Володимирович
8   Дубчак Олександр Пилипович
9   Подворна Наталія Степанівна
10   Стягар Ірина Вікторівна
11   Ющишин Олександр Дмитрович
12   Білик Тетяна Йосипівна
13   Качконога Петро Миколайович
14   Марчак Світлана Миколаївна
15   Бугерчук Надія Орестівна
16   Розмеріця Володимир Петрович
17   Бугерчук Олександр Миколайович
18   Паламар Василь Богданович
19   Данильців Олександр Романович
20   Ільєв Роман Володимирович
21   Гуменюк Лілія Миколаївна
22   Дозорців Микола Тарасович
23   Маковський Ігор Богданович
24   Свідер Микола Вікторович
25   Шупенюк Ольга Василівна
26   Кирнична Ольга Іванівна
Категорія: інше | Переглядів: 2162 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
12 svitjaz555  
Можна дізнатись в шановного дописувача про причину такої нелюбові до Черепія і працівників селищної ради? Чи дуже душа бажає видовищ?

11 Вася  
Вибори відбулися а все залишилося по-старому. Повідомте коли відбудеться сесія і ми проведемо на "заслужений" відпочинок Черепія та його команду

6 mykhaylodanyk  
Шановний Олександре Пилиповичу, відколи це вже селищна виборча комісія ??? Та ж була ТВК - територіальна виборча комісія. А те, що вона засідала в приміщенні селищної ради, так це законом про місцеві вибори передбачено, щоб місцева влада сприяла проведенню виборів. Будьте точнішими в висловлюваннях.

8 dubchak  
0
Шановний Михайле. Помилки не має. Користуюсь офіційною термінологією згідно закону про місцеві вибори. Селищна виборча комісія ще працює і Ви маєте змогу запитати в голови цієї комісії, як правильно звучить її назва.

4 Vlad  
Мирончук вже приступив до виконання своїх обовязків?

5 dubchak  
0
Ні. 12 листопада відбудеться сесія на якій обрані голова і депутати отримають посвідчення і приступлять до виконання своїх повноважень.

1 plombir4uk  
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка, явку на виборах? Виходячи, з інформації, яка міститься в попередніх постах - кількість жителів Скали станом на 01.01.2015р. складає 4258, кількість громадян, що проголосували на виборах 25.10.2015 р. становить 4026. Різниця між кількістю жителів і кількістю громадян, що проголосували становить 232 особи. Якщо взяти до уваги той факт, що право голосу мають лише повнолітні громадяни, то можна зробити висновок, що у нас 100% явка на виборах, а, можливо, і сто з плюсиком =) Щось не дуже в це віриться =)

2 dubchak  
0
Шановна пані Ірино! Ви навели невірні цифри, адже голосувала вся новоутворена громада, а це тепер складає 9660 осіб (в тому числі виборців - 7771).  Явка доволі низька. Люди зневірені. Точні цифри наведемо пізніше, коли отримаємо їх від селищної виборчої комісії. Дякуємо за Ваш коментар, ми будемо реагувати на кожну думку.

3 plombir4uk  
Дуже дякую за відповідь. Про те, що голосувала вся новостворена громада я дійсно не знала. На сайті я знайшла інформацію лише про бажання скалечан та жителів прилеглих до Скали сіл створити громаду з центром у Скалі-Подільській, але чи це бажання реалізувалося на практиці, чи воно залишилося  тільки бажанням я так і не дізналася, оскільки про кінцевий результат або документальне підтвердження утворення нової громади інформації на сайті я, на жаль, не знайшла =( (можливо погано шукала) А, оскільки, я додому приїзджаю доволі рідко, то, в основному, всю інформацію про події в селещі черпаю з даного сайту... Проте, незважаючи на це, перепрошую за наведення неправдивих даних. Але тепер, знаючи реальну кількість виборців і кількість тих, що проголосували, боляче в душі... Боляче усвідомлювати, що у нас така велика кількість несвідомих громадян...
 
Невже, їм насправді байдужа подальша доля нашого селища і новоствореної громади вцілому???

7 mykhaylodanyk  
Пані Ірино ! Громадяни досить свідомі, але кожен голосує як вважає за потрібне : хто - бюлетнем на чергових виборах, а хто зневірений - ногами. Навіть здорові люди з моїх сусідів не всі прийшли на вибори. Їм нічого не треба : ні вулиць освітлених, ні тротуарів розчищених. Що поробиш якщо ми такі байдужі ? Не розстрілювати ж їх, Бог їм суддя. А Ви частіше заходьте на наш сайт, тут скоро багато гарних новин начитаєтесь. Хто Ви за фахом? Може що й підкажете як краще зробити, будемо раді.

9 plombir4uk  
Доброго дня, Олександре Пилиповичу! Сайт стараюся відвідувати регулярно =) "Багато гарних новин" це завжди добре =) За фахом я юрист, але це не саме голвне =) Буду рада, якщо зможу чимось допомогти. Було б непогано, якби на сайті не лише інформували громадян про події, а й проводилися опитування, щодо думки громадян з того чи іншого питання, рішення якого має важливе значення для Скали-Подільської та громади вцілому. І, можливо, якось донести інформацію до людей про існування такого сайту, а то, судячи з кількості користувачів, знають про нього не багато людей...

10 plombir4uk  
Ой, перепрошую, пане Михайле, недогледіла на чий коментар відповіла =( щось мені здалося, що це Олександр Пилипович відповів =) Але думаю, що
це не критично. В будь-якому випадку дякую вам за відповідь, і надіюся, що мою пропозицію щодо проведення опитування та розповсюдження інформації про сайт адміністрація сайту візьме до уваги =)

Имя *:
Email:
Код *: