Четвер, 28.03.2024, 23:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2018 » Листопад » 8 » Реконструкція будівель і споруд, будівництво нових об’єктів – один з ефективних шляхів сталого розвитку громади
10:31
Реконструкція будівель і споруд, будівництво нових об’єктів – один з ефективних шляхів сталого розвитку громади


Дотримання стабільності розвитку громади на сьогоднішній день є одним із пріоритетних напрямків в процесі децентралізації влади як в Україні,так і в регіонах. Скала-Подільська громада є активним учасником реалізації заходів  системної участі в проектах, які фінансує Міністерство регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України.

Протягом 2018 року на території громади проводиться активна робота по втіленню в життя окремих проектів, які проходять в три етапи. Перший етап передбачає розробку проектно-кошторисної документації, забезпечення тендерних процедур для залучення професійного,- економічно вигідного підрядника. Другим етапом є початок робіт і підготовка до здачі в експлуатацію даних об’єктів. Третім - прийняття в експлуатацію завершеного будівництва чи реконструкції.

Три об’єкти нашої громади знаходяться в процесі другого етапу будівництва та реконструкції, відповідно до договірних зобов’язань.

Насамперед, хочеться відмітити роботу підрядника ТОВ «СК-РЕМБУДРЕСТАВРАЦІЯ» з Тернополя, який проводить реконструкцію даху основного приміщення Скала-Подільського НВК і станом на сьогоднішній день виконав заплановану роботу на 76 відсотків. Тому на черзі - перекриття даху відповідним матеріалом і перехід до завершального 3 етапу.



В свою чергу, підрядник ТзОВ «Холден-Товтри» з Гусятина, який працює над реконструкцією ЦНАПу, провів комплекс будівельних робіт більш як на 60 відсотків і запевнив адміністрацію селищної ради як Замовника, що план по здачі  в експлуатацію виконають в терміни, визначені  договірними умовами.


А також нещодавно підрядник Тернопільського «ТОВ «ТЕПЛО-ПРОЕКТ»  розпочав роботи по встановленню нової котельні в селі Нивра, яка забезпечуватиме тепловою енергією дошкільний та загальноосвітній навчальний заклади. Економія коштів від використання такої котельні становитиме приблизно на 40 відсотків. Планується, що до кінця листопада 2018 року котельня запрацює.


Такі заходи селищна рада проводитиме і  надалі, впроваджуючи новітні технології, спрямовані на безпосередню економію бюджетних коштів.

Михайло Вільховий

Категорія: Влада | Переглядів: 1241 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Михайло  
Ну і СУПЕР ! Дядько з ВУСАМИ це всьо ЗНАЮТЬ ( на 70 відсотків, на 60 відсотків, на 40 відсотків ). Він - не дурно ВУСА носить до БІБЛІОТЕКИ... Має такий СОБІ інсьтрумент (називається - ШТАНҐЕЛЬ, як німаки мають на прапорі !!! ) - і всьо виміряв САМОстійно ! А хулі - САМОврядування в Скалі та в окрУзі !!! САМОВРЯДУВАННЯ - передбачає залучення комісій постійнодіючих ( по кожному профілю ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ Громади, а тим більше - в ОТГ ). Що може ПРАВИЛЬНОГО СКАЗАТИ ОДИН ДЯДЬКО, НАВІТЬ САМИЙ РОЗУМНІШИЙ в НАШІЙ ГРОМАДІ, ЯКЩО нема (Чомусь ? ) - Акту поетапного приймання виконаних будівельних (монтажних) робіт ? Звідки може вказувати якійсь цифри ?? З піднебесся ? Депутати РАДИ скалецької - Ви в це ВІРИТЕ ?

Имя *:
Email:
Код *: