П`ятниця, 26.04.2024, 15:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Очищення святого місця
06:14
Очищення святого місця

Дорогі скаличани!

   Ні для кого не секрет, що з листопада починаються задушні дні, дні молитви і спогадів наших дорогих серцю людей, які вже відійшли з цього світу. Настав час очищення не лише наших сердець від різного духовного бруду, але і в прямому значенні цього слова очищення святого місця, де спочивають наші родичі, знайомі або незнайомі жителі селища, які колись ходили тими стежками, якими ми тепер ходимо. Отож, дорогі жителі нашого містечка! Селищна рада запросила всіх, хто перебуває на обліку в Центрі зайнятості, як тимчасово не працюючі, долучитись і допомогти в такій благородній праці. Сьогодні вони розпочинають ці роботи. Запрошую всіх, хто небайдужий і хоче прийняти участь в окультуренню святого місця, де знайшли останній притулок наші померлі. Починаємо із старого кладовища. З собою мати: сокирки, коси, верети, обов»язково рукавиці, бо хоч його минулого року повністю прибрали, та за літо там вже знову все заросло. В неділю буде Служба Божа за здоров»я і Ласку Божу для людей, які витратили свій час на прибирання цвинтаря.

З повагою - Ірина Дубчак

Р.S. Такий вигляд мав старий цвинтар влітку 2015 року (фото вгорі). Але порядок потрібно постійно підтримувати.

Категорія: Духовність | Переглядів: 1100 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 mykhaylodanyk  
І що то за лист? Звідкілля ?? А без команди "зверху" це скалецькій громаді не під силу ?

9 mykhaylodanyk  
 То чому на інформаційному сайті не було нічого про приїзд депутата на вчора ? Хто мав би повідомити ? Мирончук ? Він не має змоги, бо той сайт є Барновсько- Мирончуковим, і адміністратор десь в Тернополі. Що нам з того ? Хоч Вам,О.П. було маленьку замітку кинути!

8 mykhaylodanyk  
Дорож А.А., добре що ти вже тут. Привіз двох плєнних бурятів, ну, ГЛИБОКОГО БУРЄНІЯ  ?? Розглянься, приступай до роботи і будь здоров ! Треба зустрітися.

7 mykhaylodanyk  
Якщо сканер є, то відскануйте і скачайте на цей сайт рішення сесії від 5 чи 6-го березня 2012 р. Повністю, і ще всі інші рішення сесій (якщо були) по відношенню до цього веб-сайту. Прошу зробити це в найкоротший термін. Одночасно побачимо Вашу оперативність, панове. От в Польщі - добре, в кого - більше, той - пан.

6 mykhaylodanyk  
Хлопці ! Якщо ми всі ( а чи всі ?) захочемо громади, ми вже майже рік прожили в такому перехідному стані, то ми спершу повинні зрозуміти що воно дає. Закінчиться рік, підіб"єм підсумки : в чому виграш, в чому програш, тоді можна робити остаточний висновок. А може то й для держави в цілому нема ніякої економії ?? Якщо є, то повинні зрозуміти звідки і за рахунок чого вона появилася. Нічого з неба не падає. Треба працювати. А є кому ?!

5 mykhaylodanyk  

Сивий  вдома ! Слава Богу !! Завтра приїзджає Барна десь біля 15-ї год. Не знаю котрий - голова ОДА - Степан Степанович чи депутат Олег. Першому - поставте питання : чи знайшли кошти, щоб перекрити школу ( тече) і чи РОЗБЕРУТЬ ті злощасні блоки на в"їзді в Скалу. Другому - нехай підключиться до розробки проектів законів ПРО ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУ, ПО ІМПІЧМЕНТ ПРЕЗИДЕНТА ; та про створення на базі нашої сільради депутатської приймальні. На це й кошти виділяються /бюджетні/, бо в Борщові його приймальня вічно закрита, та й нам не на руку їздити щоразу. Дубчаків просив відкрити РУБРИКУ :Лікбез для чайників. Ми всі ще багато чого не знаємо, навіть в інформаційних технологіях. Роман знає більше. Його менше не стане, якщо й нас чогось навчить, підкаже. Це зарахуємо йому як прохідний бал при прийнятті на роботу в сільраду на посаду системного адміністратора ОФІЦІЙНОГО веб-сайту. Те, що створив Мирончук з Барною - то не є офіційним сайтом. Як не є ЗУ ПРО ДОБРОВІЛЬНЕ ОБ"ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД за № 157- VIII  від 05.2015 р. підписаний Порошенком. Хто має право підпису такого документа ? Голова ВР. Хто Порошенко? Президент України. Вже й старости вводяться на такому "весіллі". Тільки це весілля з "бєдними родствєнниками" не дуже мені по нутру. Вже є Статут ОТГ ? Читали ?? Чи Вам, панове, байдуже ?!

2 mykhaylodanyk  
Що, важко було поздоровити Мирончука з річницею вступу на посаду ? Коли він буде мати офіційний веб-сайт ??
Відповідь:
Шановний пане Михайле. Наш сайт - інформаційний. Але на сайті в рубриці "Сайти Скали-Под." є кнопка офіційного сайту Скала-Подільської громади (нижня). На питання, які Ви піднмаєте в коментарях має відповідати хтось із влади.
Олександр Дубчак

1 Михайло  
Подавали заявку в Центр зайнятостI ?? СкIльки скалечан там на облiку на цю пору ??

3 Сивий  
А до чого тут ЦЗ? Цвинтар не є офіційним об'єктом благоустрою. Підтримка порядку -  справа громади, церкви ну і родичів похованих... Чому мовчить пастор?:

4 dubchak  
0
Дорогий пане Анатолію! Звичайно, Ви - праві, але маємо, що маємо. Нам надійшов лист про впорядкування цвинтарів і ми почали із найбільш зарослого, хоча Ви знаєте, що він був впорядкований весь, про що свідчить фото. Та порядок потрібно пітримувати постійно, а ми вже цього року такої змоги не маємо. Громада, як завжди, лише критикує, а працювати не хоче. Тому довелось скористатись послугами Центру зайнятості, інакше Служба Божа проводилась би в страшних хащах. Там знову непролазні джунглі. Боляче і соромно. Така правда.
З повагою - Ірина Дубчак.

Имя *:
Email:
Код *: