П`ятниця, 26.04.2024, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2015 » Квітень » 25 » Про це в містечку говорять
06:39
Про це в містечку говорять

    

   

   Представляємо на ваш розсуд, дорогі скаличани, як і обіцяли, проекти вигляду стели на Братській могилі в центрі селища. Це знову робота нашого талановитого подружжя Червонооких Артема та Аліни. Молодь повинна далі будувати своє і наше майбутнє, прислуховуючись до порад старших людей, як повинно бути в суспільстві, яке себе поважає. Ми довго відслідковували вашу думку, шановні користувачі сайту, і внаслідок того , що більшість набрала думка про лицарський щит із хрестом, запропонували Артему зробити ескізи таких щитів. І ось, просимо вас висловлювати свої думки, які будуть розглянуті на соціально-культурній комісії та затверджені сесією селищної ради. Тому просимо активно включитись в обговорення, бо це буде елементом життя нашого улюбленого містечка.

Про це в селищі говорять

Нарешті зірки і пушки можна буде зняти

В Україні заборонено нацистські та комуністичні символи – закон

Документ також засудив комуністичний та націонал-соціалістичний режими ...

www.hromadske.tv
robin gud

Ще не скоро Скала перестане бути  "червоною" ось приклад:  

Зрадникам України,

особливо жителям нашого містечка, які підтримують сепаратизм , комунізм та російську агресію - немає місця серед нас.  ПОПЕРЕДЖЕННЯ !!!

Кров українських героїв на вашій совісті.

Україна – не для вас !!!   Ганьба!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ось така листівка поширена Патріотичною Молоддю Скали – Подільської. Здавалось би нічого надзвичайного тай адресована зрадникам України, ніхто нікого особисто не звинувачував. Дехто байдуже прочитав тай пішов, а дехто і уваги не звернув, але як кажуть: «на злодієві і шапка горить». Ніхто б не подумав, що у нашому містечку знайдеться скільки людей які вважають себе зрадниками і про це будуть кричати на весь  «Ґородок», а може було чути аж до Селищної Ради бо ближче до обіду комунальники зривали листівки і  на запитання: «навіщо?» відповідали: «начальство  сказало».
Любомире Йосиповичу, ви зрадник?, Чи посібник зрадників?
Ви клеїли листівки? Ні?  То навіщо зриваєте?... А завтра біля пам’ятника знову будете розказувати дітям як ви любите Україну!    ГАНЬБА

Катя Білюк

Просто шкода буде,зняти такий анти кваріат з постаменту. Цеж памятка на всі роки..... Інтересно за що нащі діди і прадіди воювали.

Василь ГЕРМАНЮК

За що.... за те що і Путін, напевно, за землі для "верхів" політичних. Подивіться як живе Росія, а як Німеччина - а різниця то є. Хіба не бачите, що "безсмертні світу цього" заради своїх інтересів провокують війни. Думайте вільно, не слухайте "брехунці". Чому Україні не давали і не дають бути незалежною, за що відправляли в Сибір, за що нівечили мову, чому робили військові центри по Західній Україні, чому переслідували патріотичну УГКЦ, чому перевдягались радянські в УПівців і, вбиваючи людей, провокували на погану історію за патріотів? Все це для того, щоб фанатично збільшити вплив "Русского мира" на світ, своїми великими кордонами. Чиясь немудра фанатична ідея "МАТИ, РОЗДІЛЯТИ, ВОЛОДАРЮВАТИ" є великою психологічною бідою поодиноких людей, які на жаль - ПРИ ВЛАДІ.

robin gud

таким, як ви кажите, "антикваріатом"наші брати і зараз захищаються але вже від московської чуми

"Однокласники". Обговорення

Категорія: Духовність | Переглядів: 1065 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 leo3  
Олег Івасєчко. Червона Зірка, є символом комуністичної ідеології, і її демонтаж відповідає чинному законодавству та настроям людей, що важливіше.
Але пушку вважати пам*яткою тоталітаризму, то по меншій мірі абсурдно. Вона є по суті пам’яткою, що не тільки заставляє нас не забувати минуле нацизму, але в ній ми бачимо символізм повторення, необхідність відстоювати загрозу вже в образі "рашизму", а комунізму там і близько немає. І на моє глибоке переконання, було б коректно вирішувати це питання незалежно від місцевих політичних впливів, як один з можливих варіантів призначити опитування серед людей паралельно з виборами до місцевих рад. Руйнувати - не будувати. Треба це добре розуміти, беручи на себе відповідальність.

1 qwerty  
що за маразм я щойно прочитав?

Имя *:
Email:
Код *: