Субота, 27.04.2024, 03:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2014 » Липень » 21 » Провальний сезон МФСК "Скала". Оновлено
08:51
Провальний сезон МФСК "Скала". Оновлено

 

 29 червня в 6 турі Першості району з футболу МФСК "Скала" на виїзді програла новачку першої зони команді  Пилатківці-Жилинці -   4 : 3

  6 липня в 7 турі Першості району з футболу МФСК  "Скала" приймав команду з Вовківців. Рахунок 0 : 1 на користь гостей. Дана гра стала лакмусовим папірцем в плані перспективи нашої команди на сезон 2014 року. Стало зрозуміло, що Скала , яка традиційно бореться за призові місця, вже ні на що не претендує. 

  13 липня у 8 турі Першості району з футболу МФСК "Скала" мав зіграти в Більче-Золотому з місцевою командою. На жаль, через погану організацію команда на гру не виїхала і нам зарахована технічна поразка з рахунком 3 : 0. Якщо наші футболісти втретє не зберуться на гру,- команда автоматично знімається з Першості району. 

  20 липня у 9 турі Першості району з футболу керівники МФСК "Скала" заледве зібрали команду на виїзд на гру до с. Пилипче. Цього разу питання стояло так: "З яким рахунком програє Скала?". ВІдповідь вже відома - 4 : 0 на користь господарів. Так погано МФСК "Скала" ще не грав.з моменту створення. Чотири поразки підряд! Лиш 7 очок набраних за перше коло! Прийшла пора хлопцям серйозно поговорити і зробити організаційні висновки, адже вболівальники команди не заслужили на такий ганебний результат.

Турнірна таблиця після першого кола

Місце Команда Очки
1 Висічка 25
2 Вовківці 20
3 Більче-Золоте 17
4 Пилатківці-Жилинці 16
5 Пилипче 13
6 Озеряни 12
7 МФСК "Скала" 7
8 Турильче 7
9 Сков'ятин 6
10 Ланівці 4

Примітка. З МФСК "Скала" знято 2 очка за дві неявки на матчі

   27 липня у 10 турі Першості району з футболу МФСК "Скала" втретє не зумів виїхати на гру цього разу до Сков'ятина і згідно Положення про районну першість наша команда автоматично знімається зі змагань. Другий сезон ми сходимо з дистанції посеред турніру. В чому причина? Патріотизм потрібно підкріплювати фінансами. Хлопці не хочуть грати безкоштовно. Гра до речі травмонебезпечна. Я пропонував футболістам виплачувати хоча б по 30 гривень, беручи до уваги складну ситуацію в Україні (минулого сезону футболісти за гру отримували по 100 грн). Щоб фінансово закрити сезон потрібно було  б акумулювати приблизно 9 -10 тисяч гривень. Де взяти не таку вже й велику суму грошей? Частину грошей дали б спонсори. Частину можна збирати на стадіоні під час матчів (йдеш на футбол,- візьми 5 гривень, щоб кинути в скриньку і підтримати команду). Можна проводити  масові спортивно-культурнї заходи із збором грошей. І так далі. Просто цим потрібно жити і тоді в Скалі-Подільській  буде футбол!   

Категорія: Футбол | Переглядів: 8540 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
3 Володя  
Саша! Читаючи Вашу відповідь розумію наскільки Ви далекі від сільського футболу в селищі. Складається враження, що Ви виїхали на ПМЖ в Аргентину і пишете звідти, тому що не маєте змоги вияснити проблему.
Ви колись брали інтерв'ю в тренера, гравців. Висвітлювали все нам. Зараз що змінилось? Так ось пропоную вам підійти до нього(тренера) ще раз і поцікавитись що, чому і навіщо! Як в попердні роки команді получалось "боротись за 1 місця" а цього року якось не особливо. Він Вам привезе заявку на участь у чемпіонаті району, де є всі заявлені і вами на сайті також прізвища(в кількості 25 осіб), і все обговорите, і по кожному зможете навіть на сайті тут написати, чому той чи інший не бере учать у змаганнях. За що ми - читачі Вам будем вдячні.
Риторика: Існує ймовірність, що якщо Ви навіть зможете докопатись до істини, то вона може бути замовчана.

4 dubchak  
0
Володимире! Саша занадто скромний, щоб похвалитись, що і він в свій час, як і його брат Анатолій, захищали честь команди, граючи за Скалу. Тому його болить доля цієї справи. Хотіли не критикувати, бо це саме легше. Хотіли докопатись до істини. Чому наша улюблена команда, за яку ми постійно вболіваємо, терпить поразки?  Шкода, дуже шкода, але ми не знаємо чим можна допомогти. Наші друзі, родичі і сусіди постійно попитують коли буде футбол, бо це є свято, емоції. Допоможіть зрозуміти суть проблеми.
З повагою Дубчак Ірина

2 dubchak  
0
Найбільша поразка в історії клубу - 0 : 6 від Висічки. Чотири тури підряд Скала не знає радості перемоги. Два невиїзди на матчі в Озеряни та Більче-Золоте, хоча в заявці на даний сезон 25 прізвищ. В нас настільки коротка лава запасних, що не завжди є можливість провести заміну навіть в домашніх поєдинках. Не на користь команді її різке омолодження. Виходить повна "лажа". Ось про таку "ЄРУНДУ" потрібно не тільки говорити, а й міняти ситуацію.на краще, яка по суті пущена на самовплив. Адже Скалі-Подільській за людським і фінансовим потенціалом серед даних населених пунктів рівних не має, тому завдання для команди на кожний сезон в такому форматі має бути тільки одне - боротьба за ПЕРШЕ МІСЦЕ (так було кілька років тому при значно сильнішій Першості району).
Хто має займатися організаційними питаннями хлопців? Відповідаю:МФСК "Скала" має свого голову, тренерів, капітана команди. Їм, як говориться в народі, і карти в руки.




1 Володя  
"Прийшла пора хлопцям серйозно поговорити і зробити організаційні висновки" .. хлопцям нема про що говорити.. непишіть єрунди.. а от організаційними питаннями хлопців займається хто?.. от і він/вона/вони у відповідальності!

Имя *:
Email:
Код *: