Понеділок, 29.04.2024, 09:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2014 » Жовтень » 12 » Молоді ентузіасти-патріоти
22:26
Молоді ентузіасти-патріоти

 

Ми вже на сайті публікували фото із патріотичним розфарбуванням в селищі в національні кольори брами на Скала-Подільський так званий «асфальтний завод» та огорожу по вулиці Грушевського поблизу пошти. Але виявилось, що не тільки ці роботи можна відмітити в нашому селищі. В даний час, коли вже все сприймається неоднозначно: хтось чекає, що йому звідкись все візьметься, а хтось, як той романтик бере пензлик і розмальовує своє життя і нашу рідну з вами домівку. Починаємо серію публікацій про таких людей з однієї молодої, небайдужої сім'ї, творчість яких нас зацікавила в першу чергу.

7 липня  2013 року склалась чудова сімейна пара Аліни Денисової та Червоноокого Артема. Дуже цікаво, як доля звела їх разом. Аліна народилась в Севастополі, у 1998 р. її сім’я переїхала у Скалу-Подільську. Артем народився у Кривому Розі, і як це не дивно, також переїхав у Скалу в 1998 р. У сім'ї Червонооких панує гармонія і вони доповнюють один одного.

Закінчивши школу, Аліна вступила в Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка, отримала спеціальність – «вчитель початкових класів». Аліна  є творчою особистістю. З її слів ми дізнались, що вірші вона пише змалечку. Це її бабуся прищепила їй любов до поезії. На сьогоднішній день уже випущена збірка віршів під назвою "Мовою серця". Працює Аліна в Скала-Подільському дитячому парку керівником таких гуртків, як образотворче мистецтво, юні квітникарі та лікарські рослини.

Аліна також активна прихожанка греко-католицької у церкви. Є головою соціально-психологічної секції. Пройшла курси підготовки аніматорів, працює із молоддю.

Артем в шкільні роки захоплювався легкою атлетикою. Брав участь в обласних змаганнях. Особливих успіхів досяг у змаганнях із стрибків в довжину та бігу на короткі дистанції, а з метання диску виборов 3 місце в Україні. Закінчивши школу, Артем поступає в Борщівський агротехнічний коледж на спеціальність «будівельник». Закінчив коледж  із червоним дипломом. Наступних два роки працював в Тернополі, щоб бути ближче до коханої, яка ще навчалась. У 2012 році вступив у Тернопільський національний університет ім. Івана Пулюя. Здобув ступінь бакалавра.   Зараз працює на підприємстві «Dӧhler».

Артем і Аліна завжди усвідомлювали себе патріотами, але поштовхом до активної діяльності став Євромайдан. Вперше вони побували на місці подій 1 грудня 2013 року. Вдруге стали свідками жахливих подій, які зараз називають "кривавим четвергом". Це було 20-22 лютого. Також їх молода сім'я є активним учасником усіх заходів, які відбуваються у нашому містечку. Аліна є організатором акції Патріотичного руху. Артем, підтримуючи цю акцію, долучився до роботи та розфарбував місцевий хрест на честь воїнів УПА. Але вони не зупинились на цьому. У Артема з*явилась ідея розфарбувати гараж. В результаті, гараж прикрасили веселі зозульки. Сусіди спочатку піджартовували та згодом запропонували Аліні та Артему розфарбувати під’їзд. Тоді в них з'явилась ідея намалювати підводний світ.

В кінці розмови із сім’єю Червонооких ми поцікавились, що вони хочуть побажати жителям нашого містечка?  Їх побажання були схожими. «Тримаймось усі разом, єдиною громадою! Підтримуймо один одних у планах та задумах…» - це були слова Артема, на що Аліна додала: «Єднаймось і діймо разом, втілюймо наші плани у життя, досягаймо того, чого ми прагнемо!»

Іванна Притка 

 

 

Категорія: інше | Переглядів: 825 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *: