П`ятниця, 26.04.2024, 20:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2015 » Листопад » 29 » Чергове засідання творчого об'єднання "La Scala"
18:04
Чергове засідання творчого об'єднання "La Scala"

15 листопада в актовій залі ЗОШ I-III ст. відбулося зібрання творчого об'єднання "La Scala". Зустріч видалася цікавою. Переглянули відеозапис вечора пам'яті поетеси Анни Дущак. Насолодилися її віршами та піснями у виконанні відомих співаків і самої поетеси. Надихнулися її силою та жагою до життя, адже Анна писала такі сильні, піднесені вірші, будучи прикутою до ліжка протягом багатьох років.

Потішилися успіху членів нашого об'єднання. А саме, у обласній газеті "Вільне життя", (у якій кілька місяців тому друкували вірші нашої поетеси Дорож Н.В.) було надруковано вірші Денисової-Червоноокої А.В.: "Я маю все, і навіть забагато..." та "Ностальгія", а також, вже в іншому номері, вірші Трембовецького П. М.: "Скачи, мій коню!" і "Темная ніченька".

Насолодилися поезією одне одного. Мали змогу почути об'єктивну думку, щодо наших віршів, почесного члена  об'єднання "La Scala", члена спілки письменників України Зозуляка Є.Т. , який повсякчас допомагає поетам нашого об’єднання удосконалюватися в своїй творчості  справедливою критикою та порадами.

Раді зазначити, що, практично, на  кожному зібранні до нас долучаються все нові і нові поети та письменники. Ось і 15 листопада привітали у своїх лавах Бурденюка Юрія Вікторовича. А також стали свідками відкриття поетичної грані таланту срібного голосу Скали-Подільської  Москавлюк О.М.

Зустрічі письменників проходять неординарно, в невимушеній атмосфері. Кожен проявляє свій талант  по-своєму, тож  зібрання перетворюються у міні-концерти зі співами акапельно та під гітару, художньою декламацією, відеофільмами тощо.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нас і крокувати пліч-о-пліч творчою нивою. Наступне зібрання відбудеться 6 грудня о 15.00 в приміщенні Скала-Подільського Будинку культури. Радо будемо вас чекати. Приходьте, повірте, що не пошкодуєте!

 

Категорія: Творче об'єднання "Lа Sсala" | Переглядів: 941 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *: