Вівторок, 23.04.2024, 17:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2015 » Березень » 16 » За кого воювати?
21:19
За кого воювати?

Зараз дуже часто чуємо ці слова. Особливо дуже вражає, коли це викрикують чоловіки, які ховаються за плечі жінок. Так, зараз дуже важкі часи нас спіткали: інфляція, зростання цін, послуг; а зарплатня залишилась попередньою, це при тому, якщо робота взагалі є. Думалося, що коли молодь, студенти, котрі починали Майдан, а дорослі їх підтримали, переможемо, то вже  настане нарешті те полегшення і стабільність і все піде до кращого, а не до гіршого.

Але ж війна!!! Жорстока, підступна, зрадницька і саме від тих, від кого не сподівались. Не треба забувати, в якому розваленому стані дісталась нам країна. Вже ніхто не згадує, як втікав Янукович і з собою вивозив камазами наші гроші, золото, валюту. Всі мовчать, бо долар був менший, хліб дешевший, і т.д. Так, але ми не думаємо, яке життя було б в нас, якби ми стали на коліна перед Москвою і її прихвостнями. Ми дуже легко все забули, як наші «судді» кидали «пачками» за грати активістів, студентів, і не зважали, що вони побиті, скалічені і немічні. Коли з сіл, міст, районів, областей збирали данину «сім’ї», а нас мали за дурнів. Невже ми не бачимо реальних подій, які нас оточують, і кожного дня міняємо думку про Україну?! Якщо ми так легко змінюємо свою позицію, то як ми будемо жити далі? Невже не стискає серце, коли бачиш похорони зовсім молодих хлопців, які б мали жити і жити, чи вони що, хотіли помирати? Але, як справжні патріоти вони стали на захист Вітчизни, де вдома їхні батьки, сусіди, друзі. А може легше зібрати манатки, втекти і десь перечекати до кращих часів?

Боляче дивитись на матерів, які чекають синів, жінок, які виглядають чоловіків, сестер, які тривожаться за братів. Ми повинні поважати тих героїв, які відстоюють мир тому, що ми не воюємо, а захищаємось; стиснувши зуби, ми маємо терпіти і постійно допомагати тим, хто бореться за нас, а не підтримувати тих, хто хоче розколоти наші серця і думки. Дуже важкі часи для нас настали, але попри все ми маємо бути людьми, мати свою гідність, боротися за свою державу, бо то є ми з вами. Адже якщо ми так легко піддаємось емоціям і підказкам недоброзичливців, то гріш нам ціна! Хто не дбає за свого, то йому не треба нічого.

Будьмо мудрими і терпеливими, з нами Бог і правда. Не забуваймо про це.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, волонтер нашої громади Онищук Світлана

Категорія: інше | Переглядів: 926 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 putinxzdox  
Так, це правда, все частіше чути такі висловлювання, як :"За януковича олія була дешевша". Це слова собак, що лижуть руку господаря за харч. Ніхто не знає, до чого б призвело правління януковича, побудь він на посаді ще рік. Просто ми звикли когось звинувачувати, це наша національна особливість. Винен Яценюк, Порошенко, Європа, Обама, всі винні, тільки не ми. Коли у Франції стався теракт, підчас якого загинуло 12 чоловік, на протест вийшло (лише в Парижі) 30 тисяч чоловік. А хто б і скільки б вийшло в нас? Усім на все плювати, головне, щоб черево було повне! Ми хочемо жити, як у Європі, то треба поводити себе, як європейці, починати з себе, а не чекати, що якась ТОСЯ все зробить і подасть. Я, дякувати Богу, 9 місяців відходила вагітна, що два тижні їздила до районної лікарні на перевірку, за цей час мені поступилися місцем в автобусі два рази: один наш скалецький чоловік -- майданівець, і прихожанка грекокатолицької церкви, теж скалецька. Стою в черзі здати аналіз крові, як завжди, багато людей, серед них і вагітні. На дверях пише:"воєнкомат без черги". Приходять хлопці, 20 чоловік. Забір аналізів до 11 години, на годиннику 10.00. Починається сварка і гризня, бо хлопці, природньо,хочуть без черги, а люди обурені, бо сидять цілий ранок, чекають, і, вочевидь, не встигнуть здати аналіз, ще й медсестра заводить без черги якусь дівчину. Я кажу: "люди, це неподобство, невже не можна посадити ще одну медсестру за окремий стіл, яка прийматиме воєнкомат? тоді всі пройдемо. ходіть до завполіклініки всі, хай подивиться, що тут робиться, і хай вирішить це питання". І що ви думаєте? Не пішов ніхто, правда гризтися перестали. А медсестра, що зайшла без черги (це взагалі окрема проблема борщівської поліклініки ), отримала від мене особисто, прямо в кабінеті. Тут дивлюсь, після моїх слів про завполіклініки (може, звісно, це лише збіг), медсестричка сіла в сусідньому кабінеті, і запросили туди хлопців з воєнкомату. Висновок: ми будемо виймати очі одне одному, замість того, щоб спрямувати енергію і сили на реальне вирішення проблеми. Має приїхати Богомолець, і посварити борщівських медсестер, щоб не водили без черги, а ми і далі позасовуємо язики в знане місце і будемо тихенько сидіти, а потім пишномовно обурюватися на кухні перед рідними. Не дурень сказав: "Рабів до Раю не пускають!" Хочемо, щоб життя змінилось на краще, починаймо з себе, будьмо толерантні і культурні одне до одного, вчімося відстоювати свої права обгрунтовано і грамотно, єднаймося у досягненні цілей, тоді все буде добре. А поки що маємо те, на що заслуговуємо. Бо як каже Біблія:"  Хто має, тому дасться, і він надто буде мати; а в того, хто не має, заберуть і те, що має."Євангеліє від Матея: 13.12.

Имя *:
Email:
Код *: