П`ятниця, 19.04.2024, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Березень » 13 » Встановлення автобусних зупинок
09:57
Встановлення автобусних зупинок

Такого типу автобусні зупинки, на протязі 2016 року, будуть встановлені в Скалі-Подільській (3 шт.) і в селах, які входять до нашої ОТГ - Бережанці, Турильчі, Підпилип'і, Вербівці, Залуччі, Гуштині. Ці зупинки можуть захистити наших людей не лише від дощу, а і від вітру, дасть змогу подорожньому присісти і відпочити, помріяти про кращу долю нашої громади.

Автобусні зупинки будуть виготовлені за кошти нашого бюджету (планується використати - 30 тис. грн.), тому наш обов'язок берегти спільне майно громади. Працівники нашого ДП "Благоустрій" з ентузіазмом виконують ці роботи, адже це все направлене на покращення нашої громади, яку ми зараз спільно піднімаємо і розбудовуємо. 

Р.S. Після встановлення всіх автобусних зупинок потрібно буде попрацювати над питанням відновлення роботи автобусної станції - єдиної на всю Скала-Подільську ОТГ. Переконаний, що вона буде рентабельною, адже через наше містечко проходить 67 автобусних рейсів.

Категорія: Комбінат комунальних підприємств | Переглядів: 2271 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 14
13 plombir4uk  
Порозумілися, от і добре! Найголвніше зараз те, що автобусні зупинки все таки встановлять і люди зможуть сховатися від дощу чи вітру, або просто присісти на лавочку та відпочити, чекаючи маршрутку!
P.S. А мусорні урни будуть встановлені поруч із зупинками? Можливо, це хоть частково врятує від мусору на зупнці...

14 dubchak  
0
Як нам повідомив начальник ДП "Благоустрій" Вадим Борисович Биць, - на зупинках обов"язково будуть смітники. А далі справа за нами - чи там буде довкола чисто. А культура наша - Ви самі бачите. Навіть не знаю що з цим робити. Хоч якісь агітбригади організовувати.

11 plombir4uk  
Пані Ірино, ви помиляєтеся, мене зовсім не дратують кольори наших прапорів! І я не пропоную переробляти їх на чийсь смак!!! Даремно ви так критично реагуєте на пропозиції!!! Я не мала на меті нікого критикувати!!! Я просто висловила свою думку, ні більше - ні менше,! Так, вона не співпадає з Вашою, але скільки людей - стільки й думок, тому не бачу нічого поганого в цьому! І вашу фразу "Нехай Скала буде брудна" я теж не зовсім розумію в даному контексті! Я, так само як і Ви, бажаю процвітання нашій Скалі-Подільській, і по можливості роблю все для того, щоб так і було! І велике Вам і Вашому чоловіку ДЯКУЮ за активну громадську позицію, а також іншим людям, які стараються на благо нашої Скали!!! Гарного Вам дня!!!
P.S. Як варіант, щоб не було дискусій та суперечок щодо кольорів - можна провести голосування хоча б на сайті, нехай люди теж візьмуть в цьому участь, відчують, що до їхньої думки прислуховуються! Дрібничка, але приємна!

12 dubchak  
0
Дуже приємно читати такий позитивний коментар. Дякую за гарні побажання! Селищний голова мені сьогодні пояснив, що низ зупинки виконаний в темних кольорах, тому-що він в майбутньому буде забруднюватись. Це зроблено з практичної точки зору. Пробачте, якщо висловилась трохи різко, тепер піст і ми повинні прощати один одного.  Все в нас буде добре. Ми того варті.

9 plombir4uk  
Шановний пане Дубчак, в ви думаєте, що від встановлення таких "хмурих" зупинок хлопцям в окопах стане легше??? Якщо думати так як ви, то тоді виходить, що треба все поголовно перефарбувати в чорні кольори і всім ходити без посмішок та радостей??? Не розумію, для чого два рази тратити кошти, якщо можна з першого разу зробити все по-людськи... Думаю, що хлопцям, які повертаються з окоп теж було б приємно посидіти на зупинці, яка приносить посмішку на обличчя, відчути, що він повернувся додому, а не дивитися на ці "похмурі" кольори та знову поринати у неть невеселі думки... У нас в містечку, та й у нашій громаді вцілому, є досить талановитих дітей, які б з радістю допомогли у розфарбовуванні зупинок, так званий стріт-арт! І дітям цікаво, а для душі приємно! Давайте дивитися у майбутнє і вірити в те, що воно буде в яскравих барвах!!!

10 dubchak  
1
Писала Вам я, Ірина Дубчак. Справа в тому, що спочатку потрібно навести порядок в наших душах, а тоді чіплятись до кольорів. Виходить, що Вас нервують червоно-чорні кольори наших прапорів. Давайте їх всі поробимо на свій смак. От нехай будуть такими, щоби милували око. А Скала нехай буде брудною.  Я не розумію політики критики, а коли потрібно попрацювати на благо нашої громади, то тоді не докричишся - лише пару патріотів і ми з чоловіком, зокрема, горбатимось ціле літо над прибиранням нашої Скали. Де ви, любителі естетики? А критикувати я вмію не гірше Вашого. Та не хочу на це витрачати свій час, є справи важливіші

6 34juys  
0
Особливо сподобалось - "помріяти про кращу долю нашої громади".

8 dubchak  
0
Я хочу сказати, що ми ще й молимося за неї, до-речі, в цій справі об"єдналися дві конфесії: католики і греко-католики щоп"ятниці з 17.00 години моляться Вервичку до Матері Божої та Хресну Дорогу за мир на Україні, розквіт нашої громади та здоров"я її людей. Запрошуємо всіх долучитись, щоб Господь дарував нам таку Ласку

5 plombir4uk  
Встановлення автобусних зупинок - ідея хороша, а от щодо кольорової гами - то погоджуюся з пані Ніною, що це занадто похмуро, у нас і так зараз чорна полоса, потрібно її розбавляти яскравими фарбами! Я, особисто, за "позитивні" зупинки і яскраві барви! Можливо, хоть на зупинці людина зможе посидіти пару хвилин і посміхнутися, а не ще більше погружатися в "царство темряви". У людей зараз важке життя і цьому сприяють безліч факторів! Так давайте ж створювати щось таке, щоб приносило людям радість і посмішки на обличчя, навіть якщо це просто автобусна зупинка!

7 dubchak  
0
Дорогий "Пломбірчик!" А як Ви думаєте, хлопцям в окопах весело? Чи волонтерам, які їдуть туди, їм весело? Спочатку - перемога, потім - веселі емоції. Це - однозначно.

4 plombir4uk  
Встановлення автобусних зупинок - ідея хороша, а от щодо кольорової гами - то погоджуюся з пані Ніною, що це занадто похмуро, у нас і так зараз чорна полоса, потрібно її розбавляти яскравими фарбами! Я, особисто, за "позитивні" зупинки і яскраві барви! Можливо, хоть на зупинці людина зможе посидіти пару хвилин і посміхнутися, а не ще більше погружатися в "царство темряви". У людей зараз важке життя і цьому сприяють безліч факторів! Так давайте ж створювати щось таке, щоб приносило людям радість і посмішки на обличчя, навіть якщо це просто автобусна зупинка!

2 Ніна  
Цікаво,чи витрамає бюджет громади щомісячні премії апарату, безмежні витрати на пальне та канцтовари??? А такі "похмурі" зупинки можуть навіяти тільки невеселі думки про те, що одні захищають нашу державу, а інші тільки прикриваються маскою патріотизму!

3 dubchak  
0
Зупинки виконані у червоно-чорних тонах. Це кольори, під якими українці виборювали волю. Це знає кожна свідома людина - патріот. Чорний колір символізує землю, а червоний - кров, яка зараз ллється. Коли настане мир, коли ми будемо відбудовувати свою рідну землю, тоді кольори зміняться, ми змінимось і замість того, щоб брат брата ображав, будемо разом дбати про свою громаду.

1 Я  
А попередні зупинки не можна було покращити, чи краще було порізати на метал.

Имя *:
Email:
Код *: