Четвер, 25.04.2024, 09:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2017 » Червень » 14 » Всесвітній день донора крові
19:01
Всесвітній день донора крові


Донорська кров рятує життя і допомагає вилікуватися від важких хвороб, тому люди, які готові добровільно стати донорами крові, роблять благородний крок і гідні поваги. Саме на їх честь, а також з метою залучення уваги до питання про потреби людства в отриманні безпечної крові, був встановлений Всесвітній день донора крові, який відзначають 14 червня.
З початком військових дій донорство в Україні є справою вкрай важливою, так як дає можливість не лише словами, а й вчинками підтримати наших захисників, які боронять територіальну цілісність держави.

3 квітня 2017 року з ініціативи Скала-Подільської самооборони за підтримки селищної ради, на території Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади було оголошено акцію: «Здай кров – врятуй життя», яка закликала жителів нашої громади здавати кров для порятунку поранених бійців АТО. 

Протягом двох місяців донорами стали
 
-  жителі Скали-Подільської: Шашкін В.А., Мирончук В.П., Федоровський А.В., Санчук В.О., Войцехівський В.Р., Дудник Ю.П., Маковський Ю.В., Різуник О.М., Бриндас І.І., Дорож А.А., Гуцал Г.М.;  

- житель села Лосяч: Шиян О.О.;

- жителі села Іванків: Мачульський В.Р., Паламар В.Б., Миськів В.Ю., Мачульський В.Д., Стадник Р.М., Томин В.І., Вовчук В.В., Ратушняк Т.В.;  

- жителі села Бережанка: Стасюк О.І., Вахра С.І.
- жителі села Турильче: Ільєв Р.В., Лазарук В.В., Дробик М.М.;

- житель села Нивра: Волощук В.Г. 

Висловлюємо щиру подяку усім, хто здав кров задля доброї справи. А також хочемо передати естафету Борщівській об’єднаній територіальній громаді та громаді села Іване-Пусте.

Сподіваємось, що наше започаткування знайде підтримку і серед інших громад та благородний вчинок людей, які бажають стати донором, допоможе врятувати не одне людське життя.

Офіційний сайт Скала-Подільської ОТГ

Категорія: інше | Переглядів: 564 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *: