Четвер, 25.04.2024, 02:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Виставка ляльок-мотанок Ірини Харатін
20:43
Виставка ляльок-мотанок Ірини Харатін

В нашій міській бібліотеці діє вже два тижні виставка ляльок-мотанок майстра народного писанкарства Ірини Олексіївни Харатін. Відбувається вона завдяки завідувачці Надії Петрівни Шакірової, яка побачила роботи нашої майстрині на фестивалі, що проходив 6 вересня «В Борщівському краї цвітуть вишиванки». Дуже припали до душі пані Надії ці лялечки та щирі розповіді про їх виготовлення. Загорілась бажанням довести до наших жителів це мистецтво. І ось до наступної середи можна буде оглянути в робочий час цю виставку, яка має назву: «Лялька-мотанка – берегиня роду».

Сьогодні, 8 грудня, відбувся майстер-клас по виготовленню ігрової ляльки-«Куватки».  Вона має виховну роль,- дітки, граючись, вчились спілкуватись з однолітками. Також така  лялька захищає дитину від негативних емоцій і вчить бути доброю, щирою, уважною.

Хочеться відзначити ту доброзичливу атмосферу, яка панує при виготовленні цих іграшок. Ірина Олексіївна захолено і щиро розповідала, вчила та і допомагала всім охочим. Всі залишились задоволеними і просять ще подібних зустрічей з майстринею, яка заворожила нас своїми умінням, знаннями та щирою вдачею. Це є приклад української мудрої жінки, господині і берегині свого роду. Дай, Боже, Ірині Олексіївні успіхів у тій справі, яку вона любить всією душею і радо ділиться з іншими.

Ірина Дубчак

Категорія: Таланти нашого містечка | Переглядів: 1033 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 mykhaylodanyk  
Шановний пане голово ! Вас обрано не тільки розпорядником  бюджетних  коштів /яких ніхто не знає скільки надійшло, надійде, а й куди вони поділися/,  а й  організатором  роботи  виконавчого  органу. Сайт, який він ще неє "недолугим", але він завдяки Роману Дубчаку таки змінився в кращу сторону. Вже нема тих реклам дебільних, але ще й нема нічого офіційного про те, чим Ви там займаєтеся. Що вже є напрацьовано, що ще тільки в планах, що вже навіть зроблено. Ніхто нічого не знає. Ну добре, я в"їдливий, допитливий, я підійду, подзвоню, розпитаюся. Але не всі такі. А вони теж люди, і теж мають право на справедливу оперативну інформацію. До чого я веду. Маєте секретарок, функцію  інформаційного забезпечення покладіть окремим розпорядженням на них. Є юрист-консультант, чоловік з юридичною освітою, доходить за пів слова люба тема розмови. Функцію юридичного адміністратора - йому всучіть. Звільніть Ірину Дубчак від будь-яких обов"язків по створенню сайту, нехай штудіює бухоблік. Паперовий і електронний. Зробіть лад, кінець-кінців, на це не треба ні печатки, ні коштів. А порядку треба.  Що, не дасьте собі ради ?? Знайтіть в Користувачах Даник англійською. Той Роман ще не забрав ту зірочку від мого прізвища. А ще тиждень тому Ви казали, що все зроблено. Нє, не зроблено а "пороблено". Тільки не знаю кому.

1 Скалечанин  
Так а що там наша "рада", які питання розглядає? кого ким призначає? шановні адміністратори "офіційного сайту", чому ви не інформуєте про діяльність сільради?

Имя *:
Email:
Код *: