Субота, 20.04.2024, 13:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Ура! Нарешті дочекались!
15:06
Ура! Нарешті дочекались!

У червні  2014 року наш  старенький , але завдяки дбайливому догляду водія Микитюка В.Я., у доброму стані шкільний автобус КАВЗ було  реквізовано для потреб АТО. З часом ми дізнались, що державою  нам має бути відшкодовано новий автозасіб.

До  його  придбання  активно під’єдналася і Скала-Подільська громада.  І ось 14 жовтня 2016 року, у день великих свят – Покрови, Українського  Козацтва  і  Дня  Захистника  Вітчизни,  новий  автобус «Еталон»  прибув  до  Скали–Подільської  прямо з заводу.

Ми щиро раді і віримо: якщо про дітей думають – у держави є майбутнє! Слава Україні!

Наталія Дорож

Категорія: Освіта | Переглядів: 1005 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
6 Кіса  
А що то за автобус, який купила громада за 1,6 млн грн.?, якщо його дала держава.

7 dubchak  
0
Наш попередній автобус держава взяла на фронт де його знищили, тому нам була надана освітня субвенція державним та обласним бюджетами для купівлі нового автобуса.

5 34juys  
0
mykhaylodanyk, ЯК ДЕ БРАТИ ВОДУ? В Збручі! Ще Слава Богу не висох...

4 mykhaylodanyk  

Якусь би буржуйку  на ту нову -стару пожарну, чи чим там опалювати зимою ?  Як там мала б зігрітися  служба  поліції ? Є така  кімната ? А звідки  воду  брати, якщо б, наприклад, пожежа, машина з Борщова приїхала заправлена і з водою, воду використано і ще треба. Куди кожен свідомий  громадянин має  направити таку пожарну команду ? Де поблизу є така водойма, щоб  швиденько  поповнити запас води ?? Це  все  громадська  справа. Всі під Богом ходимо. ДЕ  БРАТИ  ВОДУ  ??

3 mykhaylodanyk  
Чого  Ви, шановні, о 05,33 год. ще не спите ?? Я  подумав де  краще знайти гараж для шкільного  автобуса, бо і  обслуговування  його повинно бути  організовано. Для  селища  автобуса конче  треба, бо  поки ще целофанами  обмотані  сідушки - можна й  високоповажне  начальство  привезти й  "влаштувати"  виїздне  засідання всяких  там житлово-побутових  чи якихось інших комісій, щоб задокументувати факт  протікання  даху  (якраз дощі пішли) . То може вже хоч на слідуючий  рік селищна рада, як добрий  ґосподар, віднайде  необхідні  кошти та й пітом   відремонтує  дах і таким  чином - збереже будівлю школи. Опорної  школи. До речі, що там з тим ПІЛОТНИМ ПРОЕКТОМ ?  Хоч  щось  дають на школу  з  позабюджетних  джерел ?  Хто  там за "пілота" ? Чи так і не буде  відомо  прізвищ ??

2 dubchak  
0
Шановний дописувачу! Нам дуже приємна Ваша небайдужа позиція. Спішимо повідомити, що новостворена громада відновлює пожежну частину. Вже маємо автомобіль і двох пожежників, які інтенсивно займаються ремонтом даного будинку та впорядкуванням прилеглої території. Також в цьому будинку заплановано розмістити службу поліції.
З повагою Олександр та Ірина Дубчаки

1 mykhaylodanyk  
Те що держава дала для дітей автобус  - це дуже добре, особливо для  маленьких дітей з великими рюкзачками і віддалених від  школи  вулиць. Особливо в паршиву  погоду. Ще б  доброго  гаража  для нього,  водія  дбайливого  маєте.  Там  де була  пожарна, там  що  тепер ?? Не  влізе  туди  автобус  ??

Имя *:
Email:
Код *: