Субота, 20.04.2024, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Липень » 16 » Свято творчості
08:16
Свято творчості

Ну от і настала та щемлива мить, якої так чекали і до якої старанно готувались учасники творчої спілки «La Scala». Вечір хоч  трохи затягнувся та для нас пройшов на «одному диханні».

Від початку дійства і до його завершення поети дарували своїм дорогим шанувальникам, які зійшлись і щедро обдаровували оплесками кожного учасника, частинку своєї душі. Це – неповторні емоції.

Тематика виступів була різнопланова, - життя внесло свої корективи. Тут і свого роду були вірші – молитви і посвята воїнам, де переплелось і сьогодення, і минуле. Тут звучали вірші-роздуми. Молодь дарувала слухачам свої трепетні ліричні вірші. Старші учасники – більш повчальні. Чудово звучали гуморески, був вірш для дітей.

Розпочався вечір із благословення отця Василя, настоятеля української греко-католицької церкви, який був весь вечір і разом з учасниками концерту завершив його подячною молитвою Отцю Небесному. Це надзвичайно приємно і так і повинно бути, адже все на прославу Господу і тільки тоді ми матимемо радість і спокій в наших душах і в наших справах.

Вела концерт голова спілки – Аліна Червоноока., яка його чудово організувала і спланувала. Оранжування «лягло» на плечі нашої поетеси – Олесі Москавлюк, відеопоказ – Іванни Притки.

Звучали також пісні наших поетів, гімн нашої спілки, який написав наш учасник, житель м. Тернополя, - Євген Зозуляк, а музично оформив Віктор Кустіцький.

На завершення прозвучали пісні рок-гурту «Vorobey Sanches», керівник якого є членом нашої спілки.

Ми хотіли показати свою творчість, адже плануємо надрукувати альманах із своїми віршами, а коштів таких ми ще не зібрали. Тому хочемо залучити спонсорів, адже в цей час самому важко у будь-якій справі.

З промовою-оцінкою виступила директор Будинку культури с. Іванків Людмила Гречух, яка тепло подякувала за концерт, відзначила вірш-притчу Ігоря Човника і те, що такий твір і так виконати його могла людина «від Бога». Також вона запросила нас виступити із цим концертом в Іванкові. Ми радо приймаємо це запрошення. Це – хороша ідея, щоб донести свою творчість до шанувальників нашої громади, а можливо, і далі.

Селищний голова, Віктор Мирончук, виступив із подячною промовою і завірив, що допоможе із збором коштів.

Не можу не відзначити ті теплі стосунки, які склались в нашій спілці, всі учасники підтримували один одного. Так і повинно бути. На ці зустрічі просто хочеться приходити, тут відпочиваєш серцем і душею.

Велика подяка всім! Багато хороших емоцій. А ми продовжуємо працювати далі, щоб дарувати вам, наші дорогі шанувальники, прекрасні, світлі  емоції.

Від імені членів спілки «La Scala» - Ірина Дубчак

Категорія: Творче об'єднання "Lа Sсala" | Переглядів: 734 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *: