Четвер, 28.03.2024, 18:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Серпень » 1 » Ще раз про фігурку Матінки Божої
07:37
Ще раз про фігурку Матінки Божої

Дорогі скаличани!

В зв`язку з різними чутками, які «ходять» по нашому селищі щодо встановлення фігурки Матінки Божої в костелі, мушу повідомити наступне:

Кошти, які запросив майстер, було зібрано дуже швидко, за що вам всім велика подяка. Фігурку вирішив виготовити з бетону,- така була його задумка. Однак, через сильні морози вона зруйнувалась і цей хлопчина мені всі кошти повернув і ще й компенсував «моральні збитки». Я звернулась тоді до майстра зі Львова, який нам виготовив і встановив годинник, адже його вироби роками перебувають надворі і «переживають» усі стихії. Олексій Михайлович мені пообіцяв, що допоможе, однак, має дуже багато замовлень. Трохи те все переробить і приїде до нас. Звичайно, хочеться все зробити якнайшвидше та обставини сильніші за нас.

З годинником так само строки затягувались, але ми вже й забули коли вони були призначені, милуємось його ходою і грою. Сподіваюсь, що так буде і з фігуркою, адже кошти є, потрібен лише час.

Також вважаю за потрібне пояснити ситуацію із дашками в костелі. Кошти також були зібрані дуже швидко і Сергій Рачковський почав їх виготовляти та встановлювати, але його мобілізували до армії і тепер чекаємо його щасливого повернення, адже «коней на переправі не міняють». Тим більше, що я маю ряд інших задумок, які сподіваюсь, що виконає саме він, тому-що за спеціальністю наш молодий майстер – скульптор і архітектор.

З повагою Ірина Дубчак

Категорія: Духовність | Переглядів: 689 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Аня  
Не замилюйте людям очі пані Ірино. Досить вже тої бесіди особливо про годинник

2 dubchak  
0
А в чому полягає моє замилювання? Мені незрозуміло.  Можливо, у Вас є кращі ідеї, то я ними радо скористаюсь, а можливо, Ви зможете самі втілити мою ідею в життя? Будь-ласка, мені не шкода, все для блага громади і на прославу Господа. В добрий час!!! Удачі! З повагою Ірина Дубчак


Имя *:
Email:
Код *: