Четвер, 25.04.2024, 17:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2014 » Травень » 25 » СЕМІНАР КЕРІВНИКІВ ВОДОКАНАЛІЗАЦІЙНИХ ГОСПОДАРСТВ
08:26
СЕМІНАР КЕРІВНИКІВ ВОДОКАНАЛІЗАЦІЙНИХ ГОСПОДАРСТВ

 

   28травня 2014 року у м. Кам’янці – Подільському відбувся регіональний семінар-нарада керівників малих підприємств водопровідно-каналізаційного господарства. Учасники семінару з чотирьох західних областей – Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської оглянули виробничі потужності місцевого комунального підприємства «Міськтепловоденергія», ознайомилися з сьогоднішніми досягненнями та планами колективу на майбутнє. Тернопільська область була представлена чисельною делегацією на чолі з начальником управління ЖКГ Тернопільської ОДА Степановою Марією Миколаївною.                                                   

   Підприємство «Міськтепловоденергія» займається не лише постачанням, очищенням та відведенням води, а має і власні електропідстанції, що повністю забезпечують дешевою електроенергією як власні потреби так і потреби сторонніх споживачів. Робота водонасосних та каналізаційних станцій повністю автоматизована. На екранах в операторській в режимі реального часу виведена інформація про усі параметри роботи насосів, стану трубопроводів тощо.

                                             

    Вразив стан очисних споруд міста: зелена зона далеко за містом, відсутність неприємних запахів. З цікавістю і, не приховаю, з білою заздрістю ми оглянули сучасну техніку для проведення аварійно-відновлювальних робіт, промивки каналізаційних труб. Очевидно, що лише одна така майстерня на колесах по вартості дорівнює річному бюджету нашого підприємства, але, в будь-якому випадку, було корисно побачити усю техніку та поспілкуватися з людьми, які її обслуговують.

   У виступах взяли участь керівник КП «Міськтепловоденергія» - Гордійчук Валерій Григорович, міський голова Кам’янця – Подільського - Сімашкевич Михайло Євстафійович , керівники підприємств галузі та асоціації водопровідно-каналізаційних господарств (ВКГ) України. Зважаючи на стан малих комунальних підприємств у регіоні, з метою координації спільних дій щодо законодавчих ініціатив, правової та юридичної підтримки колективів, обміну досвідом, учасниками семінару було прийняте рішення про створення регіональної асоціації підприємств ВКГ у нашому регіоні, як колективного члена Української асоціації підприємств ВКГ «Укрводоканалекологія».

   На шляху до Кам'янця-Подільського делегація Тернопілля відвідала місце поховання головнокомандуючого УПА, генерал-хорунжого Р. Шухевича, де щирою молитвою вшанувала пам'ять Героя України.  

Категорія: Комбінат комунальних підприємств | Переглядів: 832 | Додав: dorozch | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *: