Субота, 20.04.2024, 01:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Березень » 18 » Звітні батьківські збори в музичній школі
16:59
Звітні батьківські збори в музичній школі

В неділю, 8 березня 2016 року в Скала-Подільській дитячій музичній школі відбулись  батьківські збори і концерт учнів класу викладачів Кустіцького Віктора Йосиповича і Кустіцької Наталії Вікторівни. Так, як свого приміщення цей заклад не має, то проводився цей захід в вестибюлі Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів. Батьки мали змогу побачити, чого навчились їхні діти під керівництвом своїх талановитих вчителів. Я радо відгукнулась на запрошення пані Наталії Кустіцької, викладача гри на фортепіано і теоретичної дисципліни та отримала неповторні емоції. Юні виконавці впевнено виконували твори на музичних інструментах, не боялись публіки і видно було, що отримують задоволення від свого мистецтва. Приємно розуміти, що в нас росте талановита молодь, тільки би вони мали можливість далі застосовувати свій талант, щоб в нашій державі цінились ці таланти. Адже не тільки хлібом повинна жити людина.

Підсумувала це дійство директор музичної школи – Наталія Іванівна Фаліон, яка досягла значних успіхів у цій царині і побажала учням, щоб їхнє захоплення стало їхньою професією.

Передбачаю, що ми з нетерпінням будемо чекати звітного концерту колективу музичної школи, адже, повірте, їм є що нам представити.

Апогеєм цього міні-концерту став виступ дитячого ансамблю «Колаж», де ми поринули у світ мультиків, на яких моє покоління виростало. До складу ансамблю входять учні викладачів Кустіцького Віктора Йосиповича, Кустіцької Наталії Вікторівни, Олексюка Євгена Дмитровича і Боднарука Романа Михайловича. Цей запис пропонуємо вашій увазі, шановні користувачі сайту. Запрошуємо і вас пережити ті прекрасні емоції, які дарує наша талановита молодь. Все в нас буде добре, бо наші душі змінюються і наші серця наповнюються любов'ю до свого ближнього. І цьому допомагає музика. 

Ансамбль народних інструментів "Колаж"

Категорія: Таланти нашого містечка | Переглядів: 1552 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 34juys  
0
Молодці!

Имя *:
Email:
Код *: