П`ятниця, 19.04.2024, 13:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Листопад » 26 » Прокидаємось…
10:35
Прокидаємось…

Дорогі СКАЛИЧАНИ!

Всі ви вже знаєте, що в нашому домі – Скалі-Подільській сталася біда – важко захворіла наша зовсім юна активістка, весела щебетушка – Ліля Джупіна.

Немає родини, яка би про це  не знала. І хочеться відзначити, що всі активно кинулись на порятунок цієї милої дівчинки. Вчителі школи, де вона навчається, учні почали збір коштів на її лікування, адже вона перебуває в реанімації Тернопільської лікарні. А ми знаємо, як тепер наші люди лікуються. Все потрібно оплачувати самостійно, правда, за допомогою активістів, їй п’ять днів лікарня виділила ліки безкоштовно, а далі – ми вже самі.

Підключились депутати, які пройшлись по своїх округах і збирали кошти. Та люди і самі приходять до них додому, щоб здати кошти на лікування. Бо так ми тепер живемо.

Але водночас хочу відзначити, що ми на низах все-таки змінились, ми розуміємо, що собі можемо допомогти лише самі і лише спільними зусиллями. Спілкуючись із нашими скаличанами, просто сльози накочуються від усвідомлення того, що в нас є шанс. Несуть гроші, підтримують, моляться. Отак і має бути, мої кохані! Не можна тепер бути байдужими, коли сам Господь до нас став поблажливим. З Ним ми зможемо все.

Хочу звернути увагу на те, що екологічний стан по всій Україні залишає бажати кращого. Але хто нам те зробив? Ми САМІ!!!

Отож, лікуємо нашу Лілю і берімося так само активно до впорядкування Скали. Насамперед, не засмічуймо її, прикрашаймо і молімося за неї і за наших людей. Ми повинні зрозуміти, що це важливо, з цього все починається.

Це повинні знати і діти в дитячому садочку, школі та їхні батьки. Можливо, дійсно, молодь тепер для нас буде прикладом і їй дано побудувати майбутнє, яке нам постійно не давали вибудувати, забивали голови непотрібними ідеалами і страхом від переслідування. Багато за це загинули. Мабуть, багато ще загине. Але ціль – благородна і виправдана. Тому, не біймося і йдімо до мети. Дай нам сили, наш Любий БОЖЕ!!!

                                              З повагою – Ірина Дубчак

Категорія: Духовність | Переглядів: 756 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 mykhaylodanyk  
 
Ірина Володимирівна ! А Ви можете завтра відкрити картковий рахунок на своє прізвище /паспорт і ідент.код/ в Приватбанку, але зробіть "прив"язку" тої картки до номера тел. матері тої дівчинки. І номер картки та номер тел.матері- до вечора опублікувати на сайті. Знайдуться люди й дадуть, а мама - коли навіть й в Тернополі буде- зможе одержати в банкоматі. Зробіть добре діло. Дякую.

Имя *:
Email:
Код *: