Четвер, 18.04.2024, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2014 » Листопад » 11 » Прийди на концерт - підтримай нашу армію
18:19
Прийди на концерт - підтримай нашу армію

 

14 листопада 2014 року в Скала-Подільському Будинку культури відбудеться благодійний концерт за участю місцевих колективів та народно-аматорського театру пісні "Забава", переможців V сезону "Україна має талант".

Буде проводитись збір коштів на підтримку Збройних Сил України

Вхід - 20 гривень.                                                                           Початок о 18 годині


Відбувся благодійний концерт в нашому селищному Будинку культури, при цьому хочеться відзначити, що до таких заходів, бачимо, наші люди не байдужі. Номери були красиві, насичені, якісні, чудове звучання апаратури, все виконувалось, як говориться, "на нерві". Рясно котились сльози, боліла душа за наш край і наш народ. Боляче було відчувати і усвідомлювати, що наш сусід нас так "полюбив", що захотів наших земель. Чудова молодь викладалась "на всі 100" і від цього ще більше щеміло серце, - а яке їхнє майбутнє? Такі вони красиві, молоді, талановиті, що все би віддав за їхнє завтра. В нас буде прекрасне майбутнє, але тільки б ніхто не заважав і не "допомагав". Є з ким будувати країну. Але ця свідомість прокидається тільки тепер, ми просинаємось, оживаємо, задумуємось. Бог з нами. То хто проти нас? 

Дорогі мої скаличани, ми дійсно разом зі всією Україною відроджуємось, в муках, в перебудові, але міняємось. 

Під час цього дійства було зібрано 3640 гривень, які одразу ж було передано активісту волонтерського руху проти війни "Воля" Яворському В.В., який повідомив, що ці кошти буде направлено на допомогу нашим бійцям хто якої потребує. Ми в свою чергу маємо молитись за своїх захисників, що ми і так робимо, але молитви ніколи не буває забагато.

На майбутнє пан Володимир  закликав нас виготовити "Миколайчики" для воїнів, адже їм дорога будь-яка увага і будь-яка звістка з рідного краю. Також потрібні газові балони для створення "буржуйок" для обігріву хлопців. 

Під кінець концерту було оголошено, що такі дійства проводитимуться ще не раз, тому просимо, приходьте, долучайтесь, допомагайте посильно нашій Україні, можливостей і шляхів є дуже багато, тільки використовуйте їх! 

Прекрасний концерт, незабутні емоції, тільки дай, Боже, якщо Твоя воля, таких самих позитивних емоцій і в скорому часі!

Слава Ісусу Христу! Героям слава!

     З повагою Ірина Дубчак

Категорія: Культура | Переглядів: 853 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 dorozch  
0
Напрочуд гарний концерт! Хто не бачив - пошкодує. Приємно вразив майже повністю заповнений зал будинку культури. Щира подяка усім, хто долучився до дійства та благодійникам! Усі зібрані кошти - 3640 грн., передані на потреби нашим військовим...

Имя *:
Email:
Код *: