Середа, 17.04.2024, 00:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2015 » Квітень » 11 » Йосип Макар. Добрий приклад для наслідування
07:01
Йосип Макар. Добрий приклад для наслідування

        Вулиця Бережанська не очікувала таких змін! За кілька днів тут стало все по-іншому. Побачивши такі вражаючі та кардинальні зміни, ми вирішили завітати до директора ПП" Діоніс" Макара Йосипа Івановича, адже саме за його керівництва  вулиця почала ставати "європейською".  
   В Чистий Четвер відбулась зустріч адміністратора сайту Дубчака Олександра Пилиповича із молодим керівником - директором ПП "Діоніс" - Макаром Йосипом Івановичем. Про себе він розповів наступне: Йосип Іванович, 1970 року народження, навчався в Кам"янець-Подільському сільськогосподарському інституті, який закінчив в 1993 році. Отримав спеціальність агронома. Тринадцять років був сільським головою Королівки. З 09 липня 2014 року - керує ПП "Діоніс". Через усе своє життє дотримується батьківського життєвого кредо: "Залишити добрий слід після себе".
    Отже, прибувши в Скалу-Подільську, його вразили наші "порядки" і не відкладаючи, одразу, засукавши рукави, особисто разом зі своїми працівниками взявся до роботи. Було вирізано чагарники по всій вулиці Бережанській, побілені дерева, посаджені молоді ялинки (50 штук), берізки (50 штук) та квіти біля прохідної. Йосип Іванович планує в травні - червні зробити ямковий ремонт вулиці, провести земляні роботи по окультуренню території, що прилягає до підприємства і спорудити ігровий майданчик для дітей. 
    Розповів нам також і про перспективи розвитку самого ПП "Діоніс". Планується збільшити потужність зберігання зерна з 7 тис. до 12 тис. тонн. Залізнична вітка, яка заходить на територію, раніше була розрахована на одночасне завантаження 3-х вагонів, а тепер продовжена і дає змогу завантажувати 9-ть вагонів. Директор запевнив ще раз (пам"ятаємо збори жителів по цьому питанню) в тому, що не буде тут зберігання міндобрив в рідкому стані. 
      Під"їзд вантажних машин, як ви, шановні читачі, маєте змогу бачити на фото великі фури, планується організувати з території залізничної станції і таким чином, буде  розвантажена вулиця Бережанська, яка була вже дуже знищена і потребує капітального ремонту.
       Йосип Іванович своїм прикладом показав нам, що все можливо зробити, потрібно лише прикласти працю. Тому просить наших жителів не бути байдужими спостерігачами, а активно долучатись до таких справ. 
         Вже, наслідуючи приклад цього підприємства, не бажаючи бути осторонь, працівник "Шиномонтажу" також навів порядок і на своїй території. 
Олександр та Ірина Дубчаки

Категорія: інше | Переглядів: 1133 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 АНАТОЛІЙ  
Ця людина крім своєї користі- нікому ще не допомогла. Був та весь вийшов!!!

2 dubchak  
0
Шановний Богдане! Територія по вулиці Бережанській, яку прибрало ПП «Діоніс»,- належить Скала-Подільській залізничній станції. Ви даремно нарікаєте на людей. Тим більше, що дехто з них вже багато років  в міру своїх сил та можливостей прибирають  цю територію.Але в цієї землі є власник. Це проблема місцевої влади,- налагодити контакт з начальником станції і нарешті навести там порядок. А до нього ой як ще далеко!!!
Богдане! Якщо Ви вмієте не тільки критикувати, а надумаєте десь попрацювати на благо Скали, адже в містечку проходить двомісячник по благоустрою, то назвіть місце та час і я з радістю складу Вам компанію. Я чекаю…

1 Богдан  
Авжеж - справжні скалИчани!Хто ще вам допоможе.як не варяги?

Имя *:
Email:
Код *: