Четвер, 18.04.2024, 13:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2014 » Червень » 22 » Настільний теніс. Спортивні змагання до Дня молоді
16:08
Настільний теніс. Спортивні змагання до Дня молоді

 

    28 червня  2014 року в Будинку культури з нагоди Дня молоді. та Дня Конституції України  відбулися  спортивні змагання з настільного тенісу.  між командами Скали-Подільської та Іванкова. За команду гостей грали: Слотвінський Андрій - чемпіон району кількох останніх років; Лукіянчук Руслан - багаторазовий призер першостей району; Чайковський Олександр - тенісист першої десятки району; Снігур Борис і Слотвінський Богдан. До складу нашої команди увійшли тенісисти з найвищим  рейтинговим показником в містечку: Дубчак Олександр, Федоришин Сергій, Кульчицький Сергій, Ющишин ОлександрСкавронський Михайло. В ході змагань було зіграно 29 поєдинків в індивідуальному та парному розрядах. В результаті гострої й одночасно безкомпромісної боротьби перемогу з рахунком 16 : 13 здобула команда Скали-Подільської. Учасники змагань селищною радою були нагороджені грамотами, а переможці одночасно ще й призами. Свято малої тенісної ракетки на скалецькій землі вдалося.

P.S. Наступні змагання з настільного тенісу на базі Будинку культури відбудуться з нагоди Дня Незалежності України та Дня селища орієнтовно 23 - 30 серпня. Це буде рейтинговий турнір, на який запрошуються тільки спортсмени нашого містечка.  

Олександр Дубчак

Категорія: Інші види спорту | Переглядів: 2210 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 2222  
Дякую за запрошення, але до того спорту треба мати великі мозги. А в мене на то не хватить.

2 2222  
То скільки треба мати вільного часу аби бити бомки і навчитися так файно махати ракеткою. Скільки можна зробити за той час чогось путнього.

3 dubchak  
0
"Не хлібом  єдиним живе людина". Тобто, після плідної праці людина потребує відпочинку. 
Можна посидіти за комп'ютером чи в барі, а можна у вільний час пограти в настільний теніс, волейбол, футбол... До речі, сьогодні люди рухаються в три рази менше ніж ті, які проживали в 19 столітті, тому виникає багато проблем із здоров'ям. Ми: вчитель, юрист, працівник культури, директор школи, підприємці, учні і т. д. збираємось кожної п'ятниці в Будинку культури пограти в настільний теніс, підвищити свою майстерність перед кожними наступними змаганнями. Раді, коли коло шанувальників н/тенісу збільшується.
Шановний 2222 (не знаю вашого імені)! Якщо Ви дійсно хочете більше взнати про настільний теніс,- приходьте в Будинок культури. Поділіться з нами як Ви проводите свій вільний час. Нам буде дуже цікаво.


1 бовдур  
Пропоную підняти і поговорити на тему, яку місцева влада замовчує. А саме в час 2 річниці трегедії однієї сімї Скали, на тему ЯКУ РОБОТУ ЗРОБИЛИ НАШІ "ЧИНОВНИКИ" НА СТАВКУ В ПАРКУ. а саме то про що так говорили, голосували на сайті, вели розмови, дисуксії і т.д. засипати і зрівняти чи відновити і огородити.. відмовлятись що зараз не час, або коментарі "зараз війна в країні і не до того" прошу не говорити, бо я вам очі за таку брехню повикулюю!!! хочу почути слова.. тобто почути правду! а саме: не було грошей, ні тоді, ні зараз нема а ми дебіли неграмотні не вмієм рахувати, на що хватає на що ні.. брехали тоді щоб загладити якось свою чи то вину чи щось інше.. це були слова підтримки родині.. а вже всьо пройшло. і так слухаєм..

Имя *:
Email:
Код *: