Вівторок, 23.04.2024, 21:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Листопад » 9 » Нам нема на що нарікати
07:32
Нам нема на що нарікати

Всі ми все чудово розуміємо, але хочемо жити так, як нам зручно. Так, ніби ніхто нічого не бачить. Можливо, і не бачить, і не здогадується. Але в результаті маємо те, що заслужили. До чого веду?

Почала селищна рада роботи біля церкви по капітальному ремонту ділянки дороги по вулиці Грушевського. Держава виділила кошти на розвиток інфраструктури. Наші люди, як завжди, яким завжди все не подобається, вкрали за ніч шість бордюрів. Крім того, територію, як це ведеться в цивілізованих державах, обгородили спеціальними кольоровими стрічками та знаками про ведення ремонтних робіт, щоб ніхто не заважав роботі. Наші люди  розгородили дорогу, відсунувши загороджуючі знаки та покрали знаки про ведення ремонтних робіт. Стрічка невдовзі була розірвана і транспорт продовжував рухатись по зірваному асфальту і вже ніхто не нарікав, що йому погано їхати.

Люди, хто ми, що з нами? Ми – морально хвора нація, яка постійно когось засуджує, а сама бреше, краде і не соромиться. Є патріоти, яких болить доля України і які виконують девіз Майдану: «Починати із себе». Але скільки людей і не збираються жити по-новому. Їм краще нарікати на владу і паплюжити все на світі, а самим робити шкоду. Подивіться на розкидане в Скалі сміття! Що ще вам говорити, люди? Та якими карами ще має вас карати Господь, щоб до вас дійшло елементарне? А зарослі цвинтарі, де вовки виють? Чи то робота влади? То є лице громади, це ваша бездушність, мої кохані!!! Не вистачить гарно вбраному піти і засвітити лампадку, потрібно працювати, очистити той цвинтар і свою грішну душу. Так мало би бути, а що є? Не показуймо пальцем, а стаємо і робімо самі, бо вже так закапарено, що неможливо всі дірки «образні» позатикати. Стаємо до роботи! ВСІ!!! В кінотеатрі порізали екран, де ми в молодості ходили дивитись прекрасні фільми. Повідомляє мені місцевий ентузіаст – Міша Денисов, що йшов через парк і всі смітники, які ці хлопці виготовили самостійно і встановили, - поперевертані. Він їх всі підіймав. Жах!!! Дичавіємо. От де корінь зла - в нас самих. Робіть висновки.

                                  З болем – Ірина Дубчак

Категорія: Влада | Переглядів: 1224 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
8 mykhaylodanyk  
День української писемності був ОДИН ДЕНЬ. Просив Вас, О.П. залишити фото тої розритої дороги по Грушевського. Просив ? Що, далі з Мирончуком "в связке"? Він має що робити на своєму сайті, там чорт голову зломить, поки він все те що не хоче, та й покаже. Цей веб-сайт - простий в користуванні, матеріал завжди навіть в автоматичному режимі - має ДАТУ оприлюднення. Це є - ґромадський веб-сайт, нехай не всі новини ми вчасно знаємо з нього, але він має право бути. Він вже є, а голова нехай звертає увагу що про те все люди кажуть. І - робить висновки та поправляє свою діяльність. Так має бути. Хотів би бачити його позицію як громадянина Скали, не як голови. Чому він не реґіонал Скали ? Що зроблено за рік для Скали ? Має право поділитися планами, проблемами, досягненнями.

7 mykhaylodanyk  
О.П. ? Чому воно мені знову зірочку прищеплює ? Подивіться до того сервера !

6 italiira  
Я тут ще про ремонт дороги. Виглядає, що якось не вчасно: дощі, слякоть, приморозки і ремонт дороги. Транзитний транспорт пішов по об'їзній. Виграли торгаші з городка. Центр залишився на внутрішніх "дотаціях". Виглядає на спровокований конфлікт між ЦЕНТРОМ І ГОРОДКОМ. Це якось так вийшло чи спеціально? А дороги не буде ще десь з пів-року. Та її там і не було до цього часу. Який шофер - така і машина. Чи щось не так?

4 Михайло  
Допоки ті Дубчаки будуть забороняти критику, блокувати акаунти і в такий спосіб підігрувати владі, щоб ніхто не критикував, і щоб дальше нічого путнього не робилося для громади ?? Чи ще довго будемо гратися в шпіонів і свої прізвища маскувати під "паролі", деякі з них навіть не відкриваються ( тобто - адміністраторові, ми ж не зовсім дурні)?? Може простіше його зовсім закрити, той сайт - і ДЕЛУ КОНЕЦ. Казав Сталін - НЕТ ЧЕЛОВЕКА - нет ПРОБЛЕМ.

5 dubchak  
0
Дорогий пане Михайле! Якщо Сталін для Вас - ідеал, то я вже боюсь Вас, адже є людиною мирною і не сприймаю агресії, то реакція не від Бога. Наступне, Ви завжди всіх критикуєте. А що самі зробили для нашого містечка? Ораторів в нас багато, досить порадників, потрібно закачувати рукави і вже нарешті щось робити. Говорильня набридла. Хто на фронті, а хто працює, але хоч щось потрібно робити, а не воювати "язиком". Інакше Ви живете намарно. Нажаль!!!
З повагою - Ірина Дубчак

3 34juys  
0
До чого тут незаконний бізнес? До чого тут "викрикувати на сесії"? І у місцевій владі,і серед простих громадян є всякі люди. Почнемо з незаконного бізнесу: я особисто знаю в Скалі -Подільській зо два десятка місць,де продають розведений спирт,-в магазинах також (неофіційно).І що? І нічого. Всіх все влаштовує. Живемо по-новому!Далі про "викрикувати на сесії" .Якщо простий громадянин хоче сказати на сесії пару слів,то він не завжди отримає право говорити,звісно,він же не "обраний" не депутат. А коли пан голова і дасть можливість висловитись,- то на прості запитання можна отримати "космічні" відповіді,(я про так зване паспортизоване сміттєзвалище Скали-Подільської). А тепер по темі-потрібно знайти тих людей хто покрав громадське майно,і - наказати. Стосовно стихійних сміттєзвалищ-цим питанням влада принципово не хоче займатися вже 20 років,я вже піднімав це питання більше десятка раз....

9 mykhaylodanyk  
А скільки пива продано на території селища й громади в цілому за цей рік? Скільки - пального? То гна пальне вибиває чек, апарати там працюють постійно. Частинка податку йде в с/раду на ремонти доріг, тротуарів і т.п. А з пива 5% куди йде?? Хто з влади: чи сам війт, чи виконком, чи г-ва бюджетної комісії, чи нач.фін - хто й коли ставив на сесії, виконкомі це питання ?? Чи вже не треба грошей сільраді ? То таким чином й пересихають "потічки" надходження коштів на громадський рахунок. Адже касові апарати в торгівлі не працюють, і за пиво податок в сільраду не піде. А він хоче, щоб бабка з-під поли продала розведений спирт і ще й дала чек?? Продає, нехай собі рискує, щоб тільки не метиловий, он скільки потравилося в цьому році. Злапайте й накажіть таку "бабку". А Дубчак "закидає" на сайт тему, що Збруч міліє, скоро не буде води, саме болото. То нехай голова збирає всіх хлопів (і депутатів, і членів виконкому) десь біля крепості, будемо сцяти в Збруч, може рівень води підніметься і Дубчак поміряє, що вже досить. Досить відволікати громадськість селища (й громади в цілому) від основних проблем життя громади. Як тільки вибори- він за рибу і черв"яки, як тільки питаю чому нема звіту за 9 міс. на сайті, то він пише за Збруч. Я знаю, що людям хочеться вірити друкованому слову. Але - важливіше СЛОВО ПРАВДИ. А правда така, що Ви ініціювали голосування про ту яму-калабаню в парку, внаслідок голосування вийшло, що більшість людей висловитися, щоб ту яму засипати, й ділу - кінець. От цього року знову жіночка втонула там. А Ви, як незмінний депутат, що Ви зробили, щоб це тримати на контролі, включити в порядок денний сесії, і в законно-примусовий спосіб добитися, щоб та яма була засипана "з чубком" ?? Що, нема куляків в кар"єрах ? І зверху зробити файну клумбу, обгородити низенькою огорожею - і все.

2 гість  
Це просто в нас, в Скалі такі люди, показують що вони "патріоти", дехто займається незаконним бізнесом, дехто тільки вміє викрикувати на сесіях, а з себе не починає, що він зробив для свого селища, хіба тільки висміювати і критикувати інших. Це тільки показує невихованість і тупість. Кожен тут, зрозуміло, сам за себе дорогого.

1 italiira  
На жаль таке існує. Може комусь ті бордюри і потрібні, але потрібно їх знайти, дати можливість тій людині заплатити, щоб на пів-дороги вистачило і справу буде зроблено. І за сміття також - викинув поза відведене місце - заплати за прибирання того місця і все. Гроші то є велика сила. Зробив дурницю - заплати. І потім люди будуть зважувати: робити чи не робити - вони матимуть ВИБІР. Можливо хтось щось розуміше придумає.

Имя *:
Email:
Код *: