П`ятниця, 29.03.2024, 03:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2018 » Лютий » 25 » Юний школяр зі Скали-Подільської демонстрував свій проект Петру Порошенку
10:33
Юний школяр зі Скали-Подільської демонстрував свій проект Петру Порошенку



"Звістка" уже неодноразово писала про надзвичайно талановитих та наполегливих школярів Борщівщини, які є слухачами Малої Академії Наук. Вони не тільки беруть участь у різноманітних виставках та конкурсах, які проходять під егідою МАН, а й прославляють наш край та своїх педагогів далеко за межами Тернопільщини. Одним з таких цілеспрямованих та беззаперечно дуже перспективних школярів є герой нашої сьогоднішньої публікації - Ундерко Владислав зі Скали-Подільської.

Ставши в минулому році слухачем Малої Академії Наук, восьмикласник Владислав зумів досягти вражаючого успіху на науковій ниві та здобув кілька перемог у престижних науково-технічних конкурсах. 

Але найцікавіше те, що кілька днів тому він представляв свою наукову роботу в столиці, виступав перед Петром Порошенком, міністром освіти і науки Лілією Гриневич та ректором Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського Михайлом Згуровським. 

Під керівництвом вчителя фізики Олександра Ющишина та викладача МАН Андрія Мулярчука Владислав досліджує можливість здобувати енергію з відновних джерел. Про це він і розповів організаторам зустрічі та Президенту України. Після цього юний школяр з Борщівщини разом з десятьма МАНівцями з усієї України та талановитими і визнаними українськими науковцями взяв участь у обговоренні проблем та перспектив сучасної науки, пошуках механізмів зменшення відтоку обдарованої молоді за кордон.
Портал новин "Звістка"


 

Категорія: Освіта | Переглядів: 687 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *: