Вівторок, 23.04.2024, 10:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Чорний бізнес в час, коли патріоти воюють
21:06
Чорний бізнес в час, коли патріоти воюють

   Як нам повідомили 20 лютого, в урочищі колії біля Бережанського повороту третій день без дозволу велась вирубка дубів. Виявлено приблизно 95 пеньків. Як повідомив нам дільничий інспектор поліції Володимир Романович Мачульський, місцеві активісти сигналізували про те, що йде вирубка. А він в свою чергу повідомив відповідні служби. Ведеться слідство. В нас ще свіжа в пам´яті картинка, коли велась вирубка в селищному парку ділової деревини, як люди сигналізували також скрізь, але винні не були покарані. Людям «болить» за знищену природу заради наживи, яка є нашим спільним домом.  Але радує те, що ми все-таки змінюємось. І цей сюжет нам підказав небайдужий житель Скали-Подільської, начальник ДП «Благоустрій» - Вадим Биць.

Категорія: Екологія | Переглядів: 1249 | Додав: dubchak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
7 34juys  
0
Свіжа інформація http://te.20minut.ua/Podii....21.html

4 Михайло  
Сергію, б"юся об заклад що нічого більше не взнаєш, бо в нас є ще суди. Гарна ФЕМІДА-баба, має вагу з шальками і замотані очі. В яку шальку більше "покладеш", туди й переваже. Ти думаєш що для чого планується в цьому році зробити переатестацію суддів. Попробуй, звернися в суд по якійсь справі, відчуєш. Я недавно був там. Треба придбати "люстраційні" бачки, але не якійсь з пластмаси, а такі як є по селах і містечках, на алюмінієвих колесиках, з кришкою, що закривається. Може трошки вплине, як гадаєш??

5 34juys  
0
Я знаю одне!Україна- це кожен із нас.Якщо громада буде добиватися свого,- то буде і результат.Найголовніше - не розчаровуватися!

3 Xena  
Ніяк не повірю, що наш голова нічого про вирубку не знав, тим більше, за версіями, це рубав селищний голова Мушкатівки, котрий є власником пелорами. Скажіть, чи можна повірити в те, що на територію іншої громади приїхала техніка і люди, а голова нічого не знає. А якщо і не знав, то він одразу ж мав би бити в дзвін, робити розголос, а у нас знову перехватила ініціативу громадськість. А де ж офіційна позиція влади?

6 34juys  
0
Насправді по цій справі багато чого закручено,проводиться слідство.Справа набула резонансу на рівні області - допомогла ГО"Скеля".Що буде далі - поживемо,побачимо.

2 Івась  
"вирубка в селищному парку ділової деревини" - що-що??? я щось пропустив?? от мудили

1 34juys  
0
Мені цікаво, який буде результат по цій справі. Надіюсь винних знайдуть і накажуть.

Имя *:
Email:
Код *: