Середа, 24.04.2024, 01:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Листопад » 23 » День пам'яті жертв голодомору
15:49
День пам'яті жертв голодомору

   Запрошуємо   усіх  небайдужих  прийняти  участь  у  заході, присвяченому  Дню пам'яті жертв голодомору 1932-1933рр. «ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ'ЯТІ», який відбудеться 26 листопада о 15.00 год. в Скала-Подільському Будинку культури.

У програмі заходу:

  1. Виступ наукового співробітника краєзнавчого музею - Оксани Ундерко на тему: «Погляд на голодомор за Збручем очима жителів Борщівщини».

 2. Загальнонаціональна хвилина мовчання, та загальноукраїнська акція «Запали свічку».

  3. Демонстрація документального фільму про голодомор 1932-33 рр.

Категорія: Влада | Переглядів: 750 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 mykhaylodanyk  
Мирончук зі мною не говорить, то Ви скажіть йому про це. А я до нього за сіллю не піду. Він живе далеко від мене, а комунальне господарство на його голові також, ще більше як на чиїсь, бо начальника - нема, Дорож - придивляється, що з того вийде. Толя, будь хлопом простим, прийди, напиши заяву, виплатять тобі все до копійочки, по закону, і нехай приймає на роботу, але - ІНЖЕНЕРА. А якщо Дорож залишається на посаді, то, будь-ласка, роби. Посада передбачає не тільки посадовий оклад, а й ОБОВ"ЯЗКИ та відповідальність за людей. Тут трохи й думати треба. Думати
й про те, як перекрити дах в школі, а не на часі -ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ. Як дощі йдуть, то чи вона носить таке ймення, чи ніяке, то вода з 4-го пов. на перший йде. розумієш, Толік ?? Спитай своєї жінки. І як тебе допустив Мирончук на "свій" сайт, де бачу петицію про перейменування?? Мене й нікого з громади більше не "впущає". Тільки Барну С.С. ще може впустити, але теж, з петицією, з "споживчим кошиком". А так - нє-є-є...
Але Мирончук - наш голова громади, то я йому казав, щоб не набирав на ключові посади пенсіонерів (правда, тоді я не так сказав, трошки гірше), то він не послухав. Маємо на сьогоднішній день аж двох пенсіонерів, які Закони України чи Постанови КМУ не читають, вони й виконувати їх не збираються. Їм важливий свій інтерес, Любі Богданівні - особливо. При першій же потребі розширю цю мислю, бо й факти є.  Далі. Я не набиваюся на голову громади, не набивався й раніше (хто може пригадати моє прізвище десь в списках кандидатів на виборах ?). Ніхто, бо воно там не фігурувало ніколи. Я в неоплатному боргу перед своїми старими родичами, які мені й діти вибавили, й дотепер помагають, і я собі зв"язувати руки виконанням державних обов"язків не буду. Надіюсь, всім ясно. Мирончук - молодий, нехай робить. Але він не хоче РОБИТИ ! Власне - робити, щось за рік для Скали приробити доброго, а не працювати, чекати кінця місяця й на відомостях по з/платі шариковими ручками "робити". Він воліє так працювати, щоб нічого не робити. Попідписувати платіжки на перечислення коштів,   узгоджувати міжбюджетні трансфери (на переказ коштів Скала-Подільської ОТГ ) іншим бюджетним (і не тільки) установам, ділити-наділяти-виділяти в постійне користування землю (ріллю), особливо в Турильчу, а тепер ще й в НІВРІ. Там що, раніше не було сільради ??? Чи вони "порозумнішали" тоді, коли свояк став головою й розповів їм історію партії-блоку "Солідарність", що скоро земля буде продаватися, й будете мати  бабки з портретами колишніх американських президентів. Добра наука, особливо для "своїх" виборців. Корупції нема на макове зерно. Провіримо це пізніше.

1 mykhaylodanyk  
України  виконувалися. Є ще й інші закани й підзаконні акти законодавчої і виконавчої влади, про які я Вам згодом розповім. А поки-що : ОФІЦІЙНИЙ  веб-сайт органів закрнодавчої, виконавчої, судової влади та органів місцевого самоврядування  повинен  рохміщуватися на офіційному домені  GOV.UA. І якщо ми хочемо, щоб в нас були європейські цінності тут, на Україні, і в Скалі в т.ч., то мусимо нинішню владу ЗМУСИТИ виконувати ЗАКОН. Тим більше, що кожен службовець на державну керівну посаду в Україні підписує Присягу держслужбовця, яку потім всіма законними ( і - тільки) способами має НЕ  порушувати, а ще краще - ВИКОНУВАТИ. Якщо п.Мирончук - НЕ ГОДЕН - його проблеми. Нам проблем аж забагато без нього. Ага, хотів подякувати голові, що вже автобуси попри мене їздять ! Поставте ще нам на Купчинського тимчасову автозупинку, і не тільки - нам, а й в кінці с.Лосяч, біля виходу з кінцевої вулиці с. Іванків. Тільки не ставте таку як в Більчу, до західного вітру. Ставте ТИЛОМ до пануючих  вітрів (дощів). І було б добре - вже, бо зима, вітер.  А Дубчакові накажіть встановити там тото ФОТО розритої дороги на Грушевського, що він то на плечає тримаю, що тяжко. Слава Україні ! Але в нашій хаті, маю на увазі - в нашому дворі, на нашій вулиці, в нашому селі, в нашій ґромаді. Щось заторможена та наша громада ?! Ще й не поперереєстровувалися навіть пани-історики. Яку ж історію Ви таким чином можете написати для прийдешніх, якщо свої прізвища ховаєте ?!

Имя *:
Email:
Код *: