Четвер, 25.04.2024, 10:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Вересень » 22 » Ріка Збруч за кілька років може перетворитись на болото
17:55
Ріка Збруч за кілька років може перетворитись на болото

 

Яке майбутнє чекає на Збруч, якщо все залишити так як є:

  • із зменшенням швидкості течії річки відбудеться погіршення якості води;
  • жива річка перетвориться на ланцюжок ставків-водосховищ;
  • активно проходитимуть процеси замулювання та заростання берегової частини річки;
  • з часом відбудеться підтоплення більш низинних берегів річки;
  • зменшення  рибних багатств і вимирання в першу чергу тих видів риб, які не можуть жити без стрімкої течії;
  • відпочинок біля річки стане проблематичним.
Категорія: Екологія | Переглядів: 858 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 mykhaylodanyk  
НЕ РУХНЕТЬСЯ ДІЛО З ОЧИСНИМИ  СПОРУДАМИ В Скалі (а без державної субвенції - не рухнеться, вільних коштів понад
мільйон гривень в нас при такому керівництві ніколи не затримається) - зразу можете перебиратися в с. Турильче. Кажіть нехай староста Вам підшукує хатину з грядкою, там Вам буде добре, а - головне- нам. Дбайте про Турильче, а тут - дороги, каналізації, мусор, тротуари, криші і т.п. То ще є час, адже вибирався на 5 років !. Ніхто 5 років терпіти не буде. Коби "завалив" виконання плану соц.заходів, затверджених на 2016-й рік, буде Вам все згадано, і сайт, і оприлюднення офіційної інформації, і трактори з січкарнями, і охорона сільради приватними фірмами за 15 тис.грн/міс, і прийом на роботу без  конкурсу, і ще багато всього, про яке Ви думаєте, що ніхто не знає. Не хочете по-людському, не треба. Чому на "офіційному" Вашому сайті досі доступу нема нікому смертному, тільки Дорож А.Ж. "влізся" з Вашого дозволу, звісно. Школу - перейменувати, ОПОРНА ж ! Та її спершу треба ПЕРЕКРИТИ КРИШУ, а перейменовувати чи ні - це не головне. Барна - рішив, цей - під козирок, давай втілювати в життя. Бачу все, досить в Інтернеті "погуляти". Бачу навіть, в яких сьогодні трусах п.Ґонтарєва. В розових, з жовтим горошком. Чому ? Придивіться до декларації голови НБ. Дальше- думайте, кому вона довіряє. Гей, ВИ, випущені по "ЗАКОНУ САВЧЕНКО" !! Всьо по домах, дєйствуйте. І так всьо можна бачити, якщо є офіційні веб-сайти. Тому Мирончук так
боїться як чорт ладану. А чого боятися, роби по-закону, покажи що зробив, які плани на найближче майбутнє - і втілюй в життя. З Богом !!

1 mykhaylodanyk  
Якщо хочемо скористатися коштами державної субвенції на реконструкцію очисних споруд в смт.Скала-Подільська, то треба оперативно : думати і робити. Дві відомості з переліком всіх водокористувачів селища, показники і ноиепв лічильників з відмітками про наявність пломб та дати ост. держповірки (де нема- пишіть - нема) і підписи водокористувачів. Цей екземпляр відомості - для бухгалтерії ККП для присвоєння особового рахунка і відкриття обліку як в  РЕМі чи райгазі. В "шапці" другої відомості - великими буквами :ПЕТИЦІЯ прохачів-жителів смт.Скала-Подільська на одержання коштів державної субвенції для будівництва (реконструкцію) очисних споруд за адресами..  І - прізвища з підписами. Відправити РЕКОМЕНДОВАНИМ ЛИСТОМ (попередньо знявши копію з заповненої відомості) в заг. відділ Тернопільської облради з поміткою (для бюджетного відділу). Нехай там засідають Іванишини, Голопупенки, тримайте копію з квитанцією в сільраді. Бо інакше ми ніколи грошей не нашкребемо на ті очисні, буде далі наша "візитівка" без змін, як при в"їзді в селище, так і пор вул. Заводська. Та допоможе Вам БОГ !! Повідомте людей, щоб коли ця акція має проходити, щоб водокористувач квартиру відкрив. ПЕРЕВІТРЕ ті лічильники ОБОВ"ЯЗКОВО !! Цього ніколи не робилося. Через два тижні буде запізно !!

Имя *:
Email:
Код *: