Субота, 20.04.2024, 09:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
НАШЕ ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПІДТРИМУЄТЕ ВИ ІДЕЮ ВІДНОВЛЕННЯ ДЛЯ СКАЛИ-ПОДІЛЬСЬКОЇ СТАТУСУ МІСТА?
Всього відповідей: 156
ФОРМА ВХОДУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар України
Курс валют
курс валют в Украине сегодня
banker.ua
Відео
НАША КНОПКА
САЙТИ СКАЛИ-ПОД.
Головна » 2016 » Березень » 1 » Заходи в дитячій бібліотеці
22:21
Заходи в дитячій бібліотеці

В дитячій бібліотеці Скали – Подільської з учнями 2 - 4 класів проведено поетичні читання «До Лесиного віночка», присвячені 145-річчю від дня народження Лесі Українки.

Про дитинство Лесі, її дитячу творчість розказала бібліотекар Галина Кулик.

Бібліотекар Галина Німець ознайомила дітей з поезією Лесі Українки, яка є в нашій бібліотеці.

Вірші Лесі Українки читали:

                   Ліля Ковалишин – 3 клас;

                   Юрій Маковський – 3 клас;

                   Дмитро Ковальський – 3 клас;

                   Інна Меринова – 4 клас;

                   Яна Ковалишин – 4 клас;

                   Даша Юрченко – 4 клас;

Вихователь групи продовженого дня ЗОШ І-ІІІ ступенів Ганна Петрівна Рогатинчук провела з учнями 1 класу обговорення казки Лесі Українки «Біда навчить».

Наближаються шевченківські дні. До 105-річчя виходу малого Кобзаря в світ дитяча бібліотека проводить конкурс дітей на кращий малюнок, краще поетичне слово. Вже багато робіт виставлено на конкурс.

Поетичні рядки написали учениці 9 Б класу:

                   Бондарчук Оксана;

                   Тучкова Оксана;

                   Лук’яненко Олександр, учень 5 класу

Малюнки намалювали:

                   Євгенія Стадник – 5 клас;

                   Софія Ковальчук – 5 клас;

                   Саша Лук’яненко – 4 клас;

                   Вікторія Ковалишин – 9 Б клас;

                   Марк Костик – 5 клас;

                   Владислав Шлапак – 5 клас;

В своїх роботах діти відтворили і показали любов до неньки України і щоб на Землі завжди панував мир і спокій.

Категорія: Таланти нашого містечка | Переглядів: 904 | Додав: dubchak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 mykhaylohocul  
Не знаю чи нам вдасться вивчити ЗУ "Про  місцеве самоврядування в Україні" чи ні. Попереднім депутатам я трохи надрукував на принтері і пороздавав. Законові вже прийшло повноліття, він від Благовіщення вже має 18 літ, дєдушка Кучма як підписував, думав що то буде добре. Та де добре. Тепер мусить на "обрізану" Яценюком пенсію їздити зі своїь зятем до бацька, замирювати москалів. Казав путові, що Україна - не Росія... Москаль одним вухом вчув, в друге випустив.. Азіят, Соловєй-Разбойнік з большой дороги.  А хто хоч раз тримав Конституцію України в руках??? Скільки розділів і статей в ній ? Чи є там написано що можна брехати, красти ?? Щось не здибав цього. А вони  без людей, тільки Марина Ставнійчук і Венеціанська комісія вже все погодили. Та хоч би про людське око який референдум провели (однако підрахунок голосів - в Києві), то не так було б туго з довір"ям до влади. А то нема кому вірити.

2 mykhaylohocul  
Поки я тут, запитаю адміністратора сайту, не того що юридичний, ще є технічний. Не знаєте де його шукати - розширте дерево сайту ПРО НАС, там всі є. Так от, Роман Олександрович, не знаю чия то була ідея на опитування користувачів сайту про проведення незалежної перевірки. Так якої Ви хочете перевірки, конкретизуйте свою думку. Я особисто за проведення повної перевірки : і фінансової, і юридичної, і діловодтсва та відповідність видатків рішенням сесій. Така перевірка коштує в межах 20 тис.грн. Ліцензованими аудиторами. Шкода, звичайно. Але вигода - в майбутньому. Вже тоді ніхто не буде думати що можна  "хуліганити з фінансами" без  наказання. Але й та перевірка не буде зовсім незалежна, бо ХТО ПЛАТИТЬ - ТОЙ МУЗИКУ ЗАКАЗУЄ. Тут без залучення громадськості не обійтися. Не знати чи Мирончук піде на це ?? Спитайте його на сесії, на сайті - ні, бо він то не читає, сайту свого не має, і було б добре для нього, щоб тої мороки зовсім не було. Вже 12 числа мине 4 міс. як приступив до влади - рупором не обзавівся ще. Може десь по радіо виступить, в ґазеті напише щось. На цей сайт він не заходить з дописами. От якби то рішення від 06.03.2012 р. було оформлено як слід : СТВОРИТИ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ СЕЛИЩНОЇ РАДИ", то було б інакше. Але хто то мав зробити ??? І ця влада не настоює. А скоро підуть городи, поле, то так і буде як в тумані.

1 mykhaylohocul  
Гмм.. ЗАХОДИ - то добре, ще якби хтось знав за кілька днів наперед, на яке число, на яку годину, а ще - якби в клубі на сцені виступали ті дітки - оце були б ЗАХОДИ.  А то так як в криївці, ніхто не був, нічого не знаємо.  Якось треба переорганізувати роботу хати-читальні ( бібліотеки ) на "скользящий графік роботи, щоб і в неділю було відчинено. Га, Ви як кажете, громадо ???

Имя *:
Email:
Код *: